-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jorden06
senior tag
Hali!
Milyen mp3 lejátszót ajánlotok 30K körül? Jó lenne kb 4GB tárhely, hosszú akkumulátor élettartam és esetleg FM-rádió, de ez utóbbi nem elsődleges.
Eddig semmi tapasztalatom nem volt lejátszókkal, mindig a telómat használtam, ezért minden tanácsot, vásárlási szempontot szívesen fogadok
-
celf
őstag
probaltal gondolom masik usb slot-ot is.
total semmi kontakt? nem is tolti az akkumlatort ? mit csinal, meg sem mukkan, vagy csak nem talalja a gep. kijelzon sem latszik semmi gondolom ?
probald meg esetleg masik gepen.
illetve ha semmi nem megy akkor talan formatalhatod is a clipet a lejatszo menujebol.szerk: mas most nem jut eszembe. clip tulajok akik hasznaljak is a clipjuket ( ) van valami mas recovery dolog a clipen ?
[ Szerkesztve ]
-
apuc
őstag
SansaClip+ 2 vagy 4 gigást vennék-ha érdemes az AKG K512-es füleshez,szerintetek megéri az árát?
Csak a Pixmániában láttam eladó újat,van-e valahol ami nem netes-rendelős hanem megnézhetem élőben is-esetleg kipróba-mielőtt 10-15 ezer forintot kifizetnék érte?
Van-e valakinek milyen jóárasítva eladó?Sokat dob a fülesen mondjuk egy nVIDIA HDMI @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-3] noti hangkártya hangzásához képest?
(Funky és soul zenére otthon és bringázásnál)Előre is köszi aki tud hasznos választ írni nekem
[ Szerkesztve ]
-
antta
csendes tag
bedugtam mindenhova, 3 gépen, fényképezős kábellel is,
jaja, az a gond, hogy nem is tölti (amúgy be lehet kapcsolni, minden, majdnem tele volt az aksija)
hm. ezt a formázás dolgot - bár nagyon megtisztelő a bizalom - de sztem bölcsebb lesz, ha kihagyom(cliptulajok, akik nem használják a clipjüket... én szívesen megtenném )
celf, Te megöregedtél?
[ Szerkesztve ]
-
Hugo85
aktív tag
Próbáltam Clip+-t venni, de sehol sem lehet kapni kvázi.
Pixmaniával nagyon rosszak az általános tapasztalatok (lásd Pixmania topik), ITCaptital-tól rendeltem én, de egy hétig rám sem bagóztak, aztán közölték, hogy 3-4 hét a várható szállítási idő, amennyibe, pedig a többi helyen kerül, annyiért már Sandisk Sansa Fuze-t kapsz, ami tud pár extra dolgot a Clip+-hoz képest, és jóval elegánsabb, igaz nagyobb (egy elfogulatlan Fuze tulaj vagyok ).
Amúgy mamut legyek, ha a Fuze aksija kibír 20 óra lejátszást (pedig nem noszogattam, backlight off, hangerő ~75%), de még akkor is ha 16-ot, szerintem valami 12-15 lehet a reális érték. Ha ebből indulunk ki, akkor a Clip már attól lemerül, ha ránézel
Egyébként mindenkinek ajánlom, hogy tegyen fóliát legalább a készülék képernyőjére ("gyorsboltban" egy univerzális, amiből kijön a telefonod (kivéve, ha szuper taccsos, 3,5 colos)+a Fuze+még a barátnőd telefonja is, 690 Ft), mert még kabátzsebben, a saját szövettokjában hordva, csak nedvesen (alkohol, vagy minimum rálehelek) pucolva is karcolódik az egész előlap. Ez is ilyen vaj-puha műanyagból van
#9505 - nem csak megöregedett, de megtanult spanyolul és szoliban töltötte az elmúlt két hetet
[ Szerkesztve ]
-
Sugi89
csendes tag
Vki tud vmit mondani a grundig Mpaxx 920-asról??? Szeretnék venni,de eddig nem találam róla semmi kommentet! írjatok légyszi!
-
Hugo85
aktív tag
Én mindent fóliázok és tokban tartok, így a 1,75 éves Nokia E51-em gyakorlatilag makulátlan (az is glossy és fekete). Utálom a karcokat, nagyon vigyázok a dolgaimra (kivéve az öreg laptopra, neki már mindegy a karc, de azért ezt sem rugdosom), mert hozzám nőnek, és szeretem ha szépek.
A Panasonic FS5-ös fényképezőgépen is első dolgom volt lefóliázni a kijelzőt, és venni hozzá egy hordtokot. A Polaroid napszemüvegem is tokban van tartva a kezdetek óta, vigyázok rá (sajnos így is akad rajta egy-két karc), csak a gyári mikroszálas törlőkendővel pucolom (mondjuk a telefont is).Nem tudom, ez nálam ilyen mánia. Mindig arra gondolok, hogy így többet fog érni, ha eladom, de sose adom el őket, mert túlságosan a szívemhez nőnek ez van. Öcsém pl. szarik a dolgaira, és Ő is remekül elvan velük, mondjuk nem tudom melyik a jobb, az biztos, hogy övé az "egyszerűbb út".
Amúgy a Divára nem vigyáztam, hát úgy is néz ki ha valaki el akar borzadni, mutathatok képet. Igaz a kicsike több mint 6 éves, szóval viszonyítás kérdése
-
celf
őstag
sztem az oreg funkster forman par evvel tobb volt ?
de a kubai szivar is jo dologanyway, formazas lesz sztem annak a vege antta
de most kicsit utannaolvastam, elvileg clip-hez nem letezik konkretan olyan, hogy recovery mode, de megis irogatjak, hogy kikapcsolt allapotban lenyomod a kozepso kerek gombot, holdot bekapcsolod, es igy, a kozepso gombot nyomvatartva radugod az usb-re. nekem ettol teljesen megmakkant se kep se hang, k.o.
ezutan megprobaltam a masik dolgot amit olvastam:
"a gombot" 15, illetve valaki szerint 30 masodpercig lenyomva kell tartani. az nem derult ki eleg tisztan melyik gomb is ez, a power on, vagy a center gomb vagy mi, de mindenesetre a felcsusztattam a bekapcsologombot ON-ba es ottartottam olyan 20-30 masodpercig.
erre magahoztert.
szerencsetlen clipemet itt kinzom, mikor semmi bajamegvalami, esetleg megprobalhatnad ki illetve bekapcsolt allapotban radugni az usb-re?
sok szerencset
[ Szerkesztve ]
-
adnoctum18
senior tag
Ha nem érzékeli a gép, nem is tölti és nem is tudod bekapcsolni akkor "hirtelen cliphalál" esete forog fenn, szerviz és csere a megoldás...
(nálam már két clip járt így...)Bezzeg a régi lejáccók megölhetetlenek, ez az iaudio M3 is olyan mint egy tank...
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
picur220
veterán
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a clipen lehet balanszot állítani? A clip-tulajokat kérném, hogy válaszoljanak, nem azokat, akik"szerintem"-eznek!
Ha nincs, akkor tudnátok olyan (valamire való) lejátszót mondani, amiben van ilyen lehetőség? Tudjátok el van balanszálódva a fülesem, és így csak olyan jöhetne szóba, amin lehet korrigálni a balanszot.
Előre is köszi! -
bwoay
nagyúr
én sem ütöm vágom a dolgaimat, de amikor a terminal fórumon már
azt terjesztették rólam, hogy a mobiltelefonjaimat csak papírzsebkendőre
vagy direkt ilyen célra tartott szivacsra vagyok hajlandó letenni, az azért
egy kicsit szarul esett mert persze volt benne némi igazság
eladni én sem szoktam ezeket, és tényleg jó érzés nézegetni
a Nokia 7110-em, ami páratlanul jó állapotban van, de azt ma már belátom,
hogy ezek használati tárgyak, és nincs azzal semmi baj, ha ez látszik is rajtuk.
Kijelzők közül egyedül a Palm TX-ét fóliáztam le, mert a Brando fólia
keményebb, mint maga a display felső rétege, meg ugye amit ceruzával
satíroz az ember, az valszeg elkerülhetelenül meg fog karcolódni egyszer.a Divára meg szerintem nemigen lehet vigyázni, az nem arról híres,
hogy minőségi, időtálló anyagokból van[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Hugo85
aktív tag
Az én Gem-emnek semmi komoly baja (jó a gumírozás itt-ott lekopott), leszámítva azt, hogy a kijelző elrepedt (máig nem tudom hogyan), de alapvetően masszív egy dög, nehéz tönkretenni, ugyanakkor a többi Diva amit láttam, az tényleg elég ratyi anyagokból van.
Amúgy én TÉNYLEG csak a tokra vagyok hajlandó (vagy a tokban) lerakni mind az E51-et, mind a Fuze-t (bár annak pont tökmindegy, mivel a hátlap gumis), ami ugye pihe-puha, és nem karcolja össze a hátát.
Nálunk a Mio 169-es PDA+GPS van fóliázva (Brando UltaClear), mert azt tényleg muszáj (huh, mire anyám elfogadta, hogy kell rá, tudni illik az övé, és neki kellett kifizetni ). A röhej az, hogy ezek a fóliák nem karcolódnak különösebben, illetve cserélhetőek és ezért sem értem, a gyárban miért nem képesek rárakni egy ilyet mindegyikre az az 1-2k ennyit számít?
Amúgy a Mio-n a Jawbreaker nevű WM játék miatt a fólia meg van kopva ott, ahol a kis gömbök vannak a játékban (rájuk kell bökni stylussal). Ha fény felé fordítod, a kopás simán kiadja a pályát#9513 - Mivel a Fuze-ban sincs balansz, kizártnak tartom, hogy gyári szoftverrel a Clip-ben lenne , de azért várjuk meg egy Clip tulaj szavát is.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
Én sem nagyon hiszem, hogy ezekben lenne, de mivel jók, ezért gondoltam megkérdezem. Akkor lehet, hogy egy iAudio U5-ben lenne? Esetleg a creativokban? A telomban van vmilyen szinten, de csak 25%-onként lehet állítani, a r25% majdnem pont jó, olyan 30% körül stimmelne a dolog szvsz.
-
-
EmThor
addikt
Már csak 75k a Sony X-1050, hétfőn veszem, aztán ha van rá igény képek kíséretében írok róla, hogy milyen, mert itt nem sok véleményt olvastam, amire lehet alapozni, headfi.org meg ugye angolul van.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
zedii
aktív tag
ha valaki talál olyan helyet kis hazánkba, ahol árulják a clip+ et tegye már közzé plíz.
vagy ha tud még nem 1gb u3-at újba, akkor aztis, mert én nem leltem[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
remélem ez valami oltás volt vilinek, mert akkor tetszik
természetesen várjuk a beszámolót.
a 75 szerintem még mindig horror, mert zenehallgatáson kívül
igazából semmi másra nem jó, ahhoz meg nagy, és felesleges a
különben durva kijelző de ahogy elnézem, más alternatívája házon belül nincs,
mert a többin meg ratyik a gombok.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
EmThor
addikt
Nem oltás volt, ki az a vili?
Csak a jó szándék vezérel, mert mikor érdeklődtem az x1050-ről, nem sok infót kaptam (akitől igen, megköszöntem), máshol magyar neten, még ennyi info sincs, persze headfi.org OK, de aki nem tud angolul micsináljon? szóval ezért gondoltam, hogy röviden írok majd róla, igen a sony mint márka kedves nekem, de azért adtam el a Touch-omat, mert szarul szólt, szóval nagyon szeretnék egy jó SQ-ű DAP-ot
ennyi, no hard feelings senkivel, senkinek
btw: sok érdekes 'elfogult' arc ír sok topikba, akikre csak annyit tudok mondani, hogy "de nagyon ráérsz"
[ Szerkesztve ]
-
-
bwoay
nagyúr
a 2G már jó, legalábbis hangminőséget illetően, ugyanakkor totál kezelhetetlen.
nagy szívfájdalmam ez, mert amúgy kellemes készülék,
olyannyira, hogy még az Apple faszságokkal is megbékélnék, de hát így nem.
úgyhogy zenehallgatáson kívül egész sok dologra használom,
szép kis iPod az ilyen, pont a lényegre nem alkalmascsinálj egy unboxing videot és/vagy képsorozattal egybekötött reviewt,
az úgyis ritka mifelénk[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
antta
csendes tag
no mint mondtam az ilyesmi az, amihez vagy a lélekjelenlétem hiányzik vagy az önkritikám túl fejlett
mindenesetre örülök, hogy a cliped feldolgozta a traumát, amit tudományos kísérleti alapon okoztál neki
ja, olvastam, hogy lefagyás ellen jó, ha nyomvatartom a bekapcs gombját, most már azt is tudom, hogyan idézzünk elő mesterséges lefagyást
de amúgy nagyon köszönöm, ténylegszóval végül visszaküldtem, elvileg amint beér, rögtön küldenek újat, nem nézegetik, azt mondta a srác, és a hely mentségére legyen megmondva, hogy ez szintén ITCapital (mondjuk annyiból mázlim volt, hogy én eleve telefonnal indítottam, mert neten "nem volt raktáron", de kiderült, hogy mégis, ezért rendeltem meg, két nap múlva kinn volt, kétszer hívtak hozzávetőleges - de. / de-du. időpont egyeztetésért, mert megpróbálták a futárral lebeszélni a "kívánságomat", de az tény, hogy nem nagy mélküldők, rendelés visszaig. nem volt. Mindenesetre, ha tényleg kezemben lesz szerdán a következő jelöltem akkor a magam részéről eszem a szivüket)
(az, hogy a futárkts-ekből már kijöttt volna a 8 giga... nos nempestilányt az ág is húzza... de tényleg nem baj, csak már nagyon szeretném, hogy végre 1x összejöjjön és legyen már egyszer nekem is karácsonyom )ja, és ha már itt tartunk, alapban ki- vagy bekapcsolva kell rádugni amúgy?
jaja, viva kuba, bár egy matadorszerelés vagy egy fehér kötény-nagy tányér pizza párosítás is eszembe jut... "sztem az oreg funkster forman par evvel tobb volt ?" ezt most kérdezed vagy mondod vagy mivan??
-
adnoctum18
senior tag
Szerintem mindegy hogyan dugod rá, csak rádugd!
A lefagyáshoz annyit, hogy az első clipem rendszeresen fagyott valamelyik FW-vel amikor a középső gombbal kimentem arra a spectrum nézetre vagy mire...
-
EmThor
addikt
Na itt a Sony NWZ-X1050-es, most töltöm, de ugyanakkor elkezdtem a műszakomat is, reggel érek haza szóval holnap du., este lesz belőle valami.
A masina meglepően pici, Ipod zokniba pont befért. Volt hozzá USB kábel PC-hez, töltőkábel, füllhalgató, cd, papírok, meg ilyen bölcső. A füles és maga a gép is anyagválasztása alapján remek, a kijelző lenyűgöző, egyelőre ennyi.
Zene: house + metal is meg lesz vele tesztelve
Képet nokia program és BT hiányában most nem tudok küldeni.
-
antta
csendes tag
válasz adnoctum18 #9532 üzenetére
ok, rádugom én, amint újra lesz mit
a többi spec kínai, de azért majd észben tartom -
antta
csendes tag
válasz adnoctum18 #9532 üzenetére
ja, de asszem, tudom mire gondolsz
bár mondjuk az enyémet be lehetett kapcsolni, neki "csak" kommunikációs gondjai voltak
-
antta
csendes tag
válasz adnoctum18 #9536 üzenetére
hogy mivan?
-
celf
őstag
van rozsaszin clip is azt hiszem ?
nem tudom, szertetem az ilyen kiejelnto modban megfogalmazott mondatokat "megbolonditani" egy kerdojellel
?igen, valoszinu mindegy, hogy ki-, vagy bekapcsolt allapotban van a lejatszo amikor racsatlakoztatod az USB-re.. de ez megint csak olyan tema, hogy kb. tudja a halal. mint a legtobb dolog a pc-s, microsoft-os dolgok korul. nem is emlitve, az USB okozta csodajelensegeket... hogy en miket osszeszenvedtem egy kulso usb-s hangkartyaval meg egy usb-s wireless adapterrel anno... volt ott minden. nem felismeres, feligfelismeres, egyszer nem adott eleg aramot az usb a kartyanak, maskor igen....
vegul egy windows ujrainstallalas segitett.szerencsere antta neked nagy valoszinuseggel tenyleg a clip volt defektes. a tobbi para tobbe-kevesbe kizarhato, mivel kiprobaltad mas gepen is.
szoliba jaro afro. az lenne meg erdekes jelenseg
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Sony NWZ-X1050, 16gb zenelejátszó beszámoló
Kép holnap.
Hősünk szeret zenét hallgatni, főleg utazás közben, gyorsabban telik az idő, könyv vagy psp, ide vagy oda.Szóval volt már kazettás walkman-em rádióból felvett számokkal ('90-es évek + porbafingás + csóróság rulez), volt discman, pen drive-os, vinyós, akármilyen zenelejátszóm. Aztán lett egy Walkman telefonom, Sony Ericsson W810i. Autófókuszos 2mp kamera, 512mb memkari, gumiharangos 'agybadugós' fülhallgató, nem tört meg a kábel évek után sem, és soha semmi baja nem volt, szólt mint állat, este meg a vakunak megfelelő kis lámpát bekapcsolva még a kapun is be tudtam jönni a sötétben. De hősünknek ez nem volt elég, nem volt kényelmes egy db eszközt magával cipelnie. Kellett külön egy teló, lett egy Nokia E51, oké, nincs autófókusz, de tud ezt azt, van wifi, és a fémházban meg szépen szól a hangszóró.
A zenelejátszó pedig egy Ipod lett, tavaly nyár elején vettem. Egy Ipod Touch-ot pontosabban, első generációsat, amiben még nem szar Cirrus hangcsip volt, hanem Wolfson, mint egyes asztali szerkentyűkben, utánanéztem. Sokat vártam tőle. Ipod zoknit is vettem neki, hogy ne karcolódjon. Mondták szar a füles mellé, vettem egy gumiharangos Sennheiser-t (CX100), 10 rugó (azóta szétmálott több helyen a borítása, no comment, tuti nem hamisívány volt viszont). Érintőképernyő, többujjas mozdulatok, időjárás, web, email, kurvaanyja... Királyság, tekerés a zenébe tapipaddal mint az álom... No igen, csak egy baj volt: szarul szólt. No nem gyárilag szarul, hogy hibás a cucc, ez tényleg ennyit tudott, nincs dübörgő MegaBass, amit a jó kis Sony telefonom tudott (visszasírom azóta is, utódja a W995 lett), és ekvalézerrel még torzított is. Igen, jól olvasod, torzított..
Ó b+... de hát ott a sok kis alkalmazás rá, meg vékony, igaz 5 napot épp' hogy kibír az akksija.. de. De aztán elegem lett.Idén nyár végén, jóval piaci ár alatt és bukva rajta némi pénzt, eladtam, semmi baja nem volt, de én jobbat akartam, A legjobbat.
Irány a net, head-fi.org, melyik a legjobb DAP (digital audio player)... Igen, vaciláltam, hogy mobil is elad\bebuk és újra teló+mp3 kombó, de így alakult.Szóval lényegre visszatérve, itt találkoztam a Sony X sorozatával. A csúcs walkman. Cirka tavasz óta van jelen EU-ban ez a termék és pár hónapja kaphat Mo.-n Sony boltokban és olcsóbban az Edigitalban (utóbbiban vettem). Csak jót írtak róla, a hozzá járó füles (szintén gumiharangos téma), szól mint az állat, sony erősítőkből átvett technika, clear audio, clear bass, OLED érintőképernyő, wifi, 2009-es EISA díj, van minden. De hát itt is a hangzás a lényeg. Szóval 3 hónap böjt és 5 ropis leárazás után sikerült tegnap este megvenni ezt a technikai csodát. Feltöltöttem a gépet (3 óra USB-ről, hálózatról passz, de legalább volt mellé hálózati töltő is), majd szűk 5 perc alatt felkúszott rá kb. 2 giga zene, jazz, metál, rock, pop, chill, house, dub, amit akartok.
Nem is tudom, több, mint elégedett vagyok. Nem az az érzés van bennem, hogy igen, erre számítottam, ennyiért ezt kaptam és tényleg fasza, hanem le vagyok nyűgözve!
Egy új szintre emelkedett a zene, kis túlzással hallani, ahogy mondjuk a gitáros végighúzza az ujjait a húrokon.. Nem vagyok szakember, de amit a füleimnek jutott a próba alatt, az nem volt piskóta. Öröm újrahallgatni a régi számokat, mert teljesen másképpen szólnak, kinyílt a zene, sokkal nagyobb spektrumot lefednek a hangok, kihallani a kis finomságokat akkor is, ha nem figyelsz annyira oda, jobban hallani az egyes hangszereket is és a basszus is úgy dübörög, ahogy én szeretem, ráadásul 3 lépcsőben lehet állítani az erősségét, 2db saját ekvalézer beállíás mellett.Hidegrázás + besz@rás (elnézést a megfogalmazásért, de tényleg nagyon durva) közti állapotok közt vergődtem végig a 1.5 órát, míg szűnni nem akaróan masszíroztam az X-et. 320kbps a max, amit kezel a csúszásmentes gránitutánzattal körbevont masina. Albumképet képes megjeleníteni.
Egy dolog nem tetszett (és ennyi az össze negatívum, a beáldozott touch-féle kisalkalmazásokon túl), hogy a számba beletekerni nem olyan könnyű, mint a táccson volt, kicsit kicsi a bogyó, amit meg kell fogni. Nagyjából ennyi is volna. Maga az, hogy csak egyszerűen total commander-ben felraktam rá a számokat, maga a megváltás volt, ahogy a könyvtárak alapján való zenekeresés is (8 alkönyvtár mélységig, és lehet még album, előadó, stb. szerint is rendezni.)
Gépteremben melózok, kipróbáltam nojz kenszölt, nem hallottam semmit. Illetve épp' ez az, hogy NEM halottam, csak éppen egy kis zúgást, mikor a nyílászárós ablak mögött, halljátok a téli szelet. Ez csak a gyár fülessel működik, lényege az, hogy kiszűri a környező zajokat, hogy még nagyobb élmény legyen a zenehallgatás! Egyeseket állíólag zavar, meg fáj tőle a fejük, de személye válogatja, nálam OK volt.
Ami a hangzásjavító dolgokat illeti, amit tudtam rákapcsoltam: a már emlíett clear audio és bass mellett lehet a zene dinamikusságát is állítani, vagy hogy olyan hangzást adjon, mintha klubban vagy arénában lennénk (utóbbi beállításokat feleslegesnek éreztem, de a karaoke még jól jöhet). 30-as skálán lehet a hangerőt állítani, de 15-18-nál feljebb nem mentem, nekem elég, van benne kakaó, ha EU-ilag le is van halkítva a készülék(bár szerintem nem), ha feltekered, magadra vess.. A gyári füles kényelmes, van 3 féle gumi hozzá, fülmérethez igazodva (egyesek szerint 10-15 ropit simán megér, csak úgy külön).
Vannak fizikai gombok is rajta, pause\play, számváltáshoz, hangerőhöz (azt csak gombbal lehet). Ez a sony sajátossága, hogy az érintő\mozgással írányítható dolgaihoz (ps3-hoz nemsokára jön a mozgásérzékelős kontroller) nagyon erősen támogatja, hogy legyenek gombok is. Ismét csak a touch-ra tudok hivatkozni, igen, jobb hogy vannak gombok is, különösen a hangerő állításához.
Van benne rádió, a keresés automata és gyorsan megy, nagy piros pont. Netezést + Youtube-ot wifi híján nem tudtam tesztelni, de lehet olyat is, hogy zenehallgatás közben rákeres a számra és már nézheted is a klippet. Az előre feltöltött képek és videók nagyon szépen festenek a 3"-os kijelzőn. Az akksi olyan 22-28 óráig bírja állítólag, ez több, mint rendben van. A 16 gigából 14 egész valamennyi érhető el alapból, a 32 gigásra egyszerűen nem volt pénzem (sony boltban 80e és 100e ft a két változat).
Ennyi amit el tudok róla mondani kb. Kérdezzetek nyugodtan.Biztos kimaradt valami, de ezen a hajnali órán 2 hét éjszaka után nem vagyok éppen a legösszeszedettebb, kicsit csapongtam, de remélem elnézitek! Szóval új lakója van az ipod zokninak
Peace
EmThorGaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
EmThor
addikt
köszi szépen; akkora audiofil nem vagyok, még van egy sennheiser hd555-öm, azzal még kipróbálom.
egyébként headfi-n veszettül nyomják, 50-70-ezres, saját fülre készített fülhallgatók, hordozható erősítők, ez már túlzás (szerintem).
-
EmThor
addikt
Ez a noise cancel nagyon durva, teljesen letompulnak a külső zajok. Nem tudom hogyan csinálták meg, de elképesztő!
Meg úgy általában, sokkal jobban kihallani a hangszereket adott zenéből, ezt nem lehet egyszerűen mondjuk csak a hangerőre fogni.
[ Szerkesztve ]
-
Gomez
aktív tag
Szervusztok,
Tervbe vettem egy Sansa Fuze vásárlását (gondolom 20 eFt-ért nem találok jobbat), a kérdésem csak annyi lenne, hogy intenzív zenehallgatás mellett mekkora az akkumulátorának élettartama?
''I tell you what, I tell you the words: who ooo oh, okay?'' /SAXON/
-
adnoctum18
senior tag
-
EmThor
addikt
Itt vannak az ígért képek! Szóval én így képzelek el egy 'bemutatót'... Aki meg anno segített, ismét köszönöm, remélem ezzel én is tudtam valamit nyújtani!
kicsomagolós kép, fentről le, balról jobbra
hátoldalon a hold gomb nem látszik; ezek adják magukat, hangerő billenő kapcsoló alatt a noise cancel gombja. filgyejétek meg a készülék oldalsó borítását, valójában kicsit rücskös fogású, nem csúszik!
tudom a letöltött zene gáz, de most ez volt kéznél, a kijelző fényereje 5 lépésben állítható, alapból 3-ason van, de itt elég fakó, 4-es az igazi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Csak ma eladó ! Gtx 1070 pc i7 8700 processzorral, m.2 ssdvel
- PS5 - 825 GB! Megkímélt! + 5db játék!
- Canon 580EX II, ez az újabb generáció, Canon EOS rendszerhez.
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Tamron 70-300 mm AF objektív Nikon vázakra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest