Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
Szia,
Ha ebből a jóárasított Sandisk Sansa Fuze-ból (4+4Gb) van még, akkor szerintem ne habozz. Ennek a kombónak a piaci ára kb 20k (a lejátszó üzletből vásárolva is megér 15-öt.. mostanában a legjobb vétel).Boltból 10k alatt nem tudok most semmit, nem nagyon figyelem a piacot..
ponti
-
bwoay
nagyúr
a T20-nak nekem a gombjai nem jöttek be annyira,
meg az MSC-s file-átvitelhez kellett vele valamit trükközni,
ami keményen megfeküdte ruscus gyomrát (a fórumon is mély nyomokat hagyott).
Egyébként jó, ha sokkal olcsóbb, mint a Clip, akkor sima ügy.
A t7 ratyi.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
celf
őstag
probaltal gondolom masik usb slot-ot is.
total semmi kontakt? nem is tolti az akkumlatort ? mit csinal, meg sem mukkan, vagy csak nem talalja a gep. kijelzon sem latszik semmi gondolom ?
probald meg esetleg masik gepen.
illetve ha semmi nem megy akkor talan formatalhatod is a clipet a lejatszo menujebol.szerk: mas most nem jut eszembe. clip tulajok akik hasznaljak is a clipjuket ( ) van valami mas recovery dolog a clipen ?
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
sztem az oreg funkster forman par evvel tobb volt ?
de a kubai szivar is jo dologanyway, formazas lesz sztem annak a vege antta
de most kicsit utannaolvastam, elvileg clip-hez nem letezik konkretan olyan, hogy recovery mode, de megis irogatjak, hogy kikapcsolt allapotban lenyomod a kozepso kerek gombot, holdot bekapcsolod, es igy, a kozepso gombot nyomvatartva radugod az usb-re. nekem ettol teljesen megmakkant se kep se hang, k.o.
ezutan megprobaltam a masik dolgot amit olvastam:
"a gombot" 15, illetve valaki szerint 30 masodpercig lenyomva kell tartani. az nem derult ki eleg tisztan melyik gomb is ez, a power on, vagy a center gomb vagy mi, de mindenesetre a felcsusztattam a bekapcsologombot ON-ba es ottartottam olyan 20-30 masodpercig.
erre magahoztert.
szerencsetlen clipemet itt kinzom, mikor semmi bajamegvalami, esetleg megprobalhatnad ki illetve bekapcsolt allapotban radugni az usb-re?
sok szerencset
[ Szerkesztve ]
-
adnoctum18
senior tag
Ha nem érzékeli a gép, nem is tölti és nem is tudod bekapcsolni akkor "hirtelen cliphalál" esete forog fenn, szerviz és csere a megoldás...
(nálam már két clip járt így...)Bezzeg a régi lejáccók megölhetetlenek, ez az iaudio M3 is olyan mint egy tank...
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
adnoctum18
senior tag
Szerintem mindegy hogyan dugod rá, csak rádugd!
A lefagyáshoz annyit, hogy az első clipem rendszeresen fagyott valamelyik FW-vel amikor a középső gombbal kimentem arra a spectrum nézetre vagy mire...
-
celf
őstag
van rozsaszin clip is azt hiszem ?
nem tudom, szertetem az ilyen kiejelnto modban megfogalmazott mondatokat "megbolonditani" egy kerdojellel
?igen, valoszinu mindegy, hogy ki-, vagy bekapcsolt allapotban van a lejatszo amikor racsatlakoztatod az USB-re.. de ez megint csak olyan tema, hogy kb. tudja a halal. mint a legtobb dolog a pc-s, microsoft-os dolgok korul. nem is emlitve, az USB okozta csodajelensegeket... hogy en miket osszeszenvedtem egy kulso usb-s hangkartyaval meg egy usb-s wireless adapterrel anno... volt ott minden. nem felismeres, feligfelismeres, egyszer nem adott eleg aramot az usb a kartyanak, maskor igen....
vegul egy windows ujrainstallalas segitett.szerencsere antta neked nagy valoszinuseggel tenyleg a clip volt defektes. a tobbi para tobbe-kevesbe kizarhato, mivel kiprobaltad mas gepen is.
szoliba jaro afro. az lenne meg erdekes jelenseg
[ Szerkesztve ]
-
adnoctum18
senior tag
Arra gondoltam, hogy mint nőnek lehet, hogy jobban bejön neked a rózsaszín clip mint egy átlagférfinak...nah ennyi. Semmilyen mögöttes tartalom, célozgatás nem volt benne.
...úgy látszik ez egy ilyen magyarázós nap, mert már máshol is kapom az ívet a dolgok miatt, lehet, hogy elhamarkodottan mondok ki egy s mást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel N100 Mini PC
- XMG/Clevo 15,6" 300Hz FHD,i7-11800H,RTX 3080 16GB,32Gb,új Samsung 980 1TB nvme SSD,új pad,új töltő.
- Lenovo Thinkstation D30 Dual-Xeon E5-2650 64GB RAM 1TB SSD GTX 750
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD!!! Garancia+számla!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest