-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz asadasad22 #8646 üzenetére
ami az X-et illeti:
zenében páratlan, OK, de ha ennyibe kerül, és ott a wi-fi,
meg az az irdatlan penge OLED kijelző, meg a böngésző, akkor nem bánnám,
ha minél jobban ki tudnám használni ezeket. Zenéhez elég lenne
egy 6 soros monochrome kijelző, és azáltal kisebb, könnyebb lejátszó,
természetesen wi-fi nélkül. Vili is méltányolná.megugye a Touch úgy szar, ahogy van. az a kezelhetőség...
sosem fogom megérteni a koncepciót, végülis az Apple megalkotta
a legkörülményesebben használható lejátszót, mert a multitouch kijelző
minden előnye odavész, amikor az ember zsebrevágja, nem véletlen,
hogy a sonyra raktak dedikált gombokat, ezzel köröket ver a Tacora.én nézegettem az s6 meg az s7 szériát is, de a digitalszalon oldalán
a két 16 GB-os változat között 1 rugó volt a különbség.
Így nyilván a zajszűrőre voksolok, bár előre tudom,
hogy a cx55-ről meg nem mondanék le, úgy pedig bukó a mutatvány.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Alulértékelt az NVIDIA, 2035-re elkészülhet a mesterséges szuperintelligencia
- Autós topik
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Escape from Tarkov
- BIOS topic
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest