- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shim
őstag
-
CYBERIA
őstag
Totalcaros emailcímről hogy lehet letölteni az üzeneteket?
Vipmail sima volt, de ezzel nem tudok mit kezdeni. -
Nabu
aktív tag
Áhá:
C:\Documents and Settings\''felhasználó név''\Application Data\Thunderbird\Profiles\''Thunderbird felhasználói név vagy .default''''\Mail\
(Application Data rejtett mappa engedélyezd a megjelenítést)
De létezik erre kiterjesztés is [link] bár ezt nem tudom mennyire megbízható. (nem teszteltem)
szerk: megelőztek, de mostmár nem törlöm
[Szerkesztve] -
Shim
őstag
C:\Documents and Settings\_név_\Application Data\Thunderbird\Profiles\_profile név_\Mail\
és itt van lebontva accountokra mappánként, mindegyikben van inbox (bejövő), trash (szemét), draft (piszkozat), sent (küldött) fájl. na ezeket kell lementened. (szép nagyok lesznek, ha nem szoktál a Compact folders-re kattintgatni néha-néha) -
Tompie
őstag
hm akkor én konkrétan arra gondolok, hogy csak a leveleket hogy tudom kimenteni a TBből, ha pl új profilt akarok csinálni , de azt akarom hogy a leveleim megaradjanak ?! akkor melyik fileokat kell kimenteni a profileból?
-
piramis
csendes tag
nem tudom lekérni a leveleimet, következőt írja ki:
''az emailt nem lehet a postafiokba irni. győzödjön meg róla hogy van írási jogosultsága a fájlrendszerhez és van elég szabad lemezterület az üzenet postafiókba írásához.''
mióta betelt a vinyóm azóta írja ki, de már felszabadítottam pár gigát és a hiba mégis maradt
kérlek segítsetek
más, létezik valami progi, amivel wordbe, vagy valami levelezőprogram nélkül is szerkeszthető formába tudom importálni a leveleimet? egyenként kicsit sokáig tartana, 1200 levél.
előre is köszi -
Tompie
őstag
Most 1.0.7 TB-m van, 1.5-t akarok feltenni hogy lehet a leveleket áttenni az újba? hol tárolja ezeket? miket kell lementeni, amiket majd átmásolok hogy minden a régi legyen ?
-
attiLANte
tag
Egyébként nekem is lenne kérdésem: volt már egyszer - lásd #562 -, de azóta sem jött rá válasz.
Szóval az 1.5-ös változat jelzi-e már az éppen letöltésben levő üzenet/melléklet méretét, ill. hogy hány százaléknál tart az átvitel? Vagy van-e erre a célra kiterjesztés?
(néhány MB-os mellékleteknél elég sokáig tart, míg lejön a cucc, és nem ártana vmi folyamat jelző megnyugtatásul...) -
attiLANte
tag
Üdv!
Én is Fiberes vagyok - lehet, hogy már nem sokáig, de ez másik topik -, és nálam az alábbi beállításokkal megy:
kiszolgáló -- mail.fibermail.hu
felhasználói név -- (saját login neved)@fibermail.hu
Kiszolgáló beállításai: csak a biztonságos hitelesítés van bejelölve, az SSL nincs (a kiszolgáló mellett a 110 -es portot írja ki alapértelmezettként).
Levélküldő kiszolgáló -- smtp.fibermail.hu
Biztonságos kapcsolat (SSL) használata -- TLS, ha eléhető
Remélem Neked is működni fog. Egyébként él a postafiókod? Webmail-en keresztül [link] el tudod érni? Mert Fiberéknél soha nem lehet tudni... -
gErYoN
tag
letöltésnél semmit, nem is jön a mail, meg semmit semmit ír
küldésnél amikor írom be az e-mail címet egyből pirossal jelenik meg, nem tomm mit jelent ez
Illetve ezt a hibaüzenetet írja : nem lehetett kapcsolatot létesíteni az smtp kiszolgálóval. A kiszolgáló elérhetetlen vagy visszautasítja a kapcsolatot. -
gErYoN
tag
nem mailbox, fibernet a kiszolgáló, azóta sem megy amúgy pedig tuti semmit nem gépeltem el
-
gErYoN
tag
megtörtént és működik de az e-maileketnem tudom leszedni
errevan valakinekötlete? gondolom nem a mailszervere nem működik az internetszolgáltatónak
firewallban engedélyezve van a thunderbird, szal nem értem -
gErYoN
tag
Hello!
Tegnap felraktam a thunderbird-et (1.5).
Hogyan tudom eltávolítani a postafiókok közül az levélküldő fiókot???
Amikor létrehoztam a postafiókot, akkor valamit elrontottam, illetve azt jelöltem ki hogy ne legyen globális gyűjtő. Namost,a bejövő (pop) fiókot eltudom távolítani, de a levélküldő kiszolgálót nem. Ez a probléma reinstall utánis megmarad, mert a thunderbird megtartja a fiókot.
Lehet kicsit nehezen érthető amit írtam,de az a lényeg hogy eltakaítsam az összes fiókot a thunderbirdből. -
CYBERIA
őstag
válasz
headhunter #623 üzenetére
Mailboxot mellőzni tessék!
Az utóbbi két hónapban két hetet működött... -
Nabu
aktív tag
válasz
headhunter #620 üzenetére
Véletlenül nem vodafone mail???
[Szerkesztve] -
CYBERIA
őstag
válasz
headhunter #620 üzenetére
Eszközök--Beállítások-Adatvédelem-Jelszavak-Mentett jelszavak megtekintése
-
headhunter
addikt
A Thunderbird-ben hol lehet egyes azonosítók jelszavát megváltozatni, mert a beállítások között nem találom?
Próbléma leírása : Adott 1 e-mail cím eddig müködött és most azt a választ kapom bad login, viszont az oldalon (webes felületen) müködik az azonosító és jelszó. A Thunderbird-ben elmentettem a jelszót az azonosítóhoz és nem tudom hol kellene megváltoztatni vagy ajánlja fel a levelek letöltése előtt. -
zoli400
csendes tag
Hello
Van esetleg valaki, akinek működik a Calendar kiterjasztés az 1.5-ös verzióhoz? 1.0.7-nél ment.Letöltöttem az elvileg 1.5höz valót...restart és ottvan, de valami furcsa xml hiba jön ki, vagy mi...
Másnak esetleg???
Köszi -
Batman
őstag
Hali!
Valahol beállítható hogy minden eggyes elküldött email végére oda rakja egy az én általam előre megírt szöveget.
Kerestem de nem találtam ilyen opciót.
köszi
mod:
Nem szoltam, megvan!!! -
zoli400
csendes tag
Hello!!
Én 2 dolgot használok kiekészítésként: Az egyik a ''minimizetotray'', aminek a segítségével a Thunderbirt levihető az óra mellé: [link] (Figyelem!! Verziófüggő!! Nem mindegy melyiket töltöd le)
A másik a ''Reminder extension'', ami egy egyszerű naprárral egybeszőtt figyelmeztető...[link]
Van még témám is, de azt mindenki olyat választ , amilyen tetszik neki...
Hivatalos kiterjesztések oldal:
[link] (angol)
[link] (magyar) -
Cicero
őstag
Hello. Egy ideje a Thunderbird-et használom, nagyon megvagyok vele elégedve, a kérdésem az lenne, hogy Ti milyen kiterjesztéseket használtok hozzá, azért érdekelne, hogy még hatékonyabban használhassam e fantasztikus levelező progit
[Szerkesztve] -
Shim
őstag
fogtam a linket és behúztam az extension ablakba. ezután azt hiszem újraindítottam TB-t (talán még azt se kellett) és már ki is választhattam, hogy magyarul ellenőrizzen, szóval nekem semmi probléma nem lépett fel.
szerk: eh, fáradt vagyok, most látom, hogy sikerült végül
[Szerkesztve] -
CYBERIA
őstag
Valakinek működik a helyesírás-ellelőrzés?
Letöltöttem a magyart, de már a ''szia''-t sem ismreri fel -
zoli400
csendes tag
Köszi, hogy szóltál
Akinek esetleg nincs kedve keresgélni: [link] -
zoli400
csendes tag
Végülis örülök, hogy sikerült megoldani
Bár nem volt teljesen tiszta a probléma tárgya -
neduddki
nagyúr
HI!
Nezek hujjen de nagyon:- )))
A levelmellekleteke ha nem tb nezi akkro aszt hazudja hogy vCard kent van 7 bitesen kodolva... van fonn egy rakas tb es csak egyik csinalja esztet.. Tb magyar 20051201-es talalkoztatok mar ijennel??
koszi
udv
neduddki -
zoli400
csendes tag
jajjj még nincs hivatalos megyar nyelv
hát akkor várok még vagy 2 napot
addig jó ez!
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest