Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz pinnacle #65807 üzenetére

    Jobbik esetben csak rosszul fenntartott oldal, és az adminnak 1-2 dolgot frissítenie kéne. (Kvázi lejárt forgalmi, de semmi rozsda)
    Roszabbik esetben volt van 1-2 csúnyább kód, amit benyalt pár emberke, és azokból még párabb meg jelentette, és bekerült a rosszak listájába. (Előről ford, hátulról BMW, és még rozsdás is). (Pontosabbakat az error kódra kattintva láthatsz, ahhoz már nem értek)
    [Pontosan, mert most én is megnéztem: ha valaki regel egy weblapot, és nagyobb dolog (pl mediamarkt), akkor 1-2 helyre be kell jelentkezni/jelenteni, hogy igen, ő az, hitelesítsetek. Ezt Mihály nagy eséllyel nem tette meg, mert talán pénz, talán idő, és önmaga igazolja, hogy ő önmaga ami bajos (pl ezért is kell személyi az embereknek, mert az egy külső ellenőrzési pont). DE lehet, hogy Mihály tudta nélkül valaki lenyúlta a domaint és rosszalkodik.

    1-2 oldalnál érthető, hogy valami apróság ami miatt nem enged tovább a rendszer, de azért jobb, ha a megállok, és megnézem marad a rutin, és nem a "á semmi, menjünk tovább"

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák