- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
-
IT café
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
válasz akos727 #57087 üzenetére
Bár a vevő kötelessége, de érdemes azért bejelenteni az okmányirodában, hogy eladtad, hátha esetleg a vevő elfelejti, neked meg küldik a fizetnivalókat. Mást szerintem nem kell, legalább is néhány éve még nem kellett. A biztosító felé kell még jelezni, azt írtad is.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
mm89
őstag
válasz akos727 #57746 üzenetére
Szia, igen kell, az adásvételtől rendelkezned kell biztosítással! 3-400 ft/nap a fedezetlenségi bünti.
Ha ismerőstől vetted, írjatok új adás-vételit, új dátummal és akkor tudsz rá kötni biztosítást.[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz akos727 #59558 üzenetére
nomrális tempóval
Most jöttem rá! Ez a kulcsszó! Én ha motorozok akkor elég ritka, hogy szürke résztvevője legyek a forgalomnak. Ha a szokásos tempóval megyek akkor ezek biztosan hallják hogy jövök, vagy már rég elmegyek mellettük
most viszont nem siettem, meg hát hideg is van, így beálltam a sorba, túl szürke voltam....Polimorf
Az egy stop tábla?!?![ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Geresics
addikt
válasz akos727 #95485 üzenetére
a láncszettet én a motoralkatresz.eu boltban vettem, féket a Shoxnál akcióban olyan olcsón, hogy ha nem jön be, simán eldobom.
Olajat (motor és teleszkóp) talán az Unixtól rendeltünk, de lehet, hogy máshonnan (a cég intézte), szűrőt a kedvenc pécsi motorosboltomban vettem, fékolajat pedig kaptam haveromtól, mert neki maradt.*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Topiccsendőr
addikt
válasz akos727 #95977 üzenetére
Igen, lehet, ha semmit nem allitasz hozza.
Bizonyos fordulatszamokon valoban hulyeskedhet.A siktolattyus karburatorral nem azert lesz jobb, mert siktolattyus. Ha atfuvokaztatod a gyari, CV karbit, azzal is lehet jo.
A siktolattyus karbikat versenyre szoktak hasznalni, mert nem kell megvarni, mig felmennek a vakuumtolattyuk, amik meg utjaban allanak a gazoszlopnak. Hogy a motor ilyen alacsony gazsebessegnel se fulladjon, a siktolattyus karbikon van egy teljesitmenyfuvoka, ami hirtelen gazadasnal benzint spriccel a szivotorokba. A gyari CV karbi ilyenkor siman nem emeli fel a vakuumos tolozarat, azaz nem tudsz nyelgazt huzni, barmit csinalsz.Az, hogy mennyi motor maszkal nyitott dobbal, semmit nem jelent, az emberek 90 szazaleka nem tudja, hogyan kell viselkednie egy jo motornak. Rengeteg ilyen motorral talalkoztam, ahol nem erezte a tulaj, hogy torpan, csuklik a motorja.
Explosión de dos tiempos
-
Topiccsendőr
addikt
válasz akos727 #95981 üzenetére
A szinkronnak nincs koze a kipufogohoz. Amint meghuzod a gazt, a szinkronnak nincs jelentosege. Alapjaraton van csak ertelme, sehol mashol. Az nem utanallitas.
A karbipucolasrol meg az a velemenyem, hogy addig minek, amig nincs mit pucolni? Ha meg mar van valami a rendszerben, az azt hozza magaval, hogy nem fog jol mukodni a karbi. Amig ez nincs, addig nincs szukseg ilyesmire.Illetve nem egy motoron ultem, amivel a tulaj szerint semmi problema nincs, aztan egy normalis atmenet nem volt motorfek utan finomgaznal. Nem tert magahoz masodpercekig. Es nem erezte ezt a tulaj.
Explosión de dos tiempos
-
dellfanboy
őstag
válasz akos727 #95990 üzenetére
ha a motor alapbol nem uzembiztos, miert akarsz ra rogton tuning kipuffot??foleg ha elso szezon. mi a celod?
Bemelegedés után az alapjárat olykor magas marad, illetve lassan ejti le a fordulatot 2-3 ezer után
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Topiccsendőr
addikt
válasz akos727 #95990 üzenetére
Ez altalaban keverekbaj, ezen szinkron nem segit, mellyebbre kell menni, uszoszint meres, valamilyen tomitetlenseg pl a fojtoszeleptengelynel, legrosszabb esetben valami el van kendozve egy magasabbra allitott alapjarattal, ami beesik.
Ezt mindenkepp meg kell neznie egy szerelonek.[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
Topiccsendőr
addikt
válasz akos727 #95997 üzenetére
en sem tudom, talalgatni lehet forumon keresztul, ne vegyel semmit keszpenznek, csak iranymutataskent irtam.
(#95995) Horvi
nem, a szinkron lenyege az, hogy ugyanannyira fojtsd meg mindegyik hengert.
belathato, hogy csak zart fojtoszelepallasnal van ennek barmilyen szerepe, nyitott fojtoszelepnel elhanyagolhato hatasa van a gazoszlop meretere, vagy a henger fojtasara.[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
seadrone
őstag
válasz akos727 #96950 üzenetére
az m3 alatt csinálom
láttam hornetet, meg valami 500as suzukit is, nem vagyok képben a motorokkal, nem vagyok technikai ember
ilyenek vannak, ezt honlapon találtam, ki mit lát ki belőle?
@Teasüti:
első alkalom volt 125-ös, vasárnap már nagyot kapok magam alá (haha)
@z123456789, köszi a tippeket, ruhát olyat nem veszek amiben nem érzem jól magam, nem téma, nem kell rohannom vele szerencsére.
motortémában azért kapok tanácsokat, mint a mai nap is mutatja, köszi mindenkinek eddig is!
-
Serricon
senior tag
válasz akos727 #96996 üzenetére
Egerben
Yamaha XT660X, még éppen belefér az A2-be.
Azért lett A2, mert a banditok után (600-assal is mentem) az oktató elhozta a saját XT600-asát, és úgy éreztem a magasabb felépítés miatt sokkal kezesebb, nem kell görnyedni rajta (184cm vagyok), és bejött az egyhengeres stílus, nem kell kerülgetni az akadályokat sem a hosszú rugóút miatt, igazi magyar utakra való városi, kanyargós motor. -
Serricon
senior tag
-
baboss
őstag
válasz akos727 #97788 üzenetére
Sajnálom, nagyon szerettem, akkor most megvan az ok arra, hogy lecseréljem, a párom utálta ha motorral mentem bárhova.
Nézegettem az eBay oldalon és elég sok alkatrészt találtam, úgy látom, hogy ha darabokra kapnám és kiárulnám egész jó összeget kapnék érte, csak nem tudom mennyi időbe telne mire elmenne a nagyja, és mekkora a kereslet rá.[ Szerkesztve ]
-
-
runner 125
nagyúr
válasz akos727 #102051 üzenetére
Bp.-n ház előtt kinthagyni ilyen értékű és ritka motort éjszakára..., én még vidéken sem hagynám kint csak úgy az utcán. Nyilván más kérdés egy őrzött parkoló, camping, vagy város főtere. Ezekre volt már példa, nem is volt semmi gond.
Neten is millió biztonsági kamera videót látni, ahol zárt furgonba megállástól számítva 8 másodperc alatt rakják be hárman.
Kár érte. Reméljük előkerül, a legutóbbi facebook-on terjedő GSX-R-t is megtalálták egy benzinkúton.. épp tankolt a tolvaj, egy figyelmes motoros meg kikapta belőle a kulcsot amikor bement fizetni a faxfej."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
HoaryFox
őstag
-
runner 125
nagyúr
válasz akos727 #102591 üzenetére
Jobbulást és adj hálát az égieknek, h neked még van dolgot itt. A nem motoros barát szalagkorlát csúnya halált okoz az esetek jó részében.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz akos727 #106040 üzenetére
Sajnos necces lesz, 1M ft-os kategóriásban szerintem tartsd meg a Bandit-ot. Ismered az előéletét, minden részletét, egyébként is jó konstrukció. Nehéz itt az általad jelölt kategóriában olyat találni, ami megfelelne minden elvárásnak szvsz.
FZ1 / FZ1S, CBR 1100XX esetleg, de japán vonalon nagyjából ennyi így elsőre.
Ezelőtt 5-6 évvel gyönyörű, újszerű motorokat lehetett találni annyiért, most sajnos ez a határ egyre inkább kúszik a 2-es felé."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
Geresics
addikt
-
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz akos727 #107629 üzenetére
Ez ma annyira tipikus. Mikor eladtam az autómat, ugyan ez volt a sztori. Ez sz*r az sz*r, ezt sem mindtam azt sem mondtam. Miközben másfél órát nézegette, meg 70km próbakör volt. Tetmészetesen megvétel után két nappal már nem volt jó a világítás modul, cserélninkellett mind a két légrugót, meg vacakolt a centrál zár. Hát persze.
De ha volt is valódi hiba, egy 15 éves 5-ös BMW közel 300k km-el nem új autó.
Gipsz Jakab
-
Burt1793
veterán
válasz akos727 #107693 üzenetére
Én márciusban hoztam be egy 86 lóerős tdm900a-t, ami 2008-as, ezek voltak a költségei a forgalomba helyezésnek (német motor volt):
Honosítás: 8ezer ft (mert a TÜV-je új, még két évig megvan így a magyar műszaki is).
Regadó: 33ezer ft (neked ez hogy lehet olcsóbb egy régebbi és erősebb motorral?)
Eredetvizsga: 17ezer ft
Okmányiroda (forgalmi, törzskönyv, rendszám): 45,5ezer ft... meg persze a biztosítás, amit közben kell kötni, mert az okmányirodába már biztosan kell, én már az ügyintézések elején megkötöttem rendszám nélkül.
Mivel nincs műszakid, így az nkh-nál a honosítás helyett te rendes műszakira viszed majd a motort, ami így nem 8 ezer, hanem asszem harmincvalamennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz akos727 #114329 üzenetére
Kretzlerékkel nincs gond szerintem, régóta rendelek most már tőlük és amikor nem épp olyan alkatrész kell ami a németeknek sincs olyankor többnyire elég gyorsan megjönnek a dolgok.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Xero
nagyúr
válasz akos727 #126270 üzenetére
Biztos ami tuti regi. En is inkabb a cegeset rakom fel. Morcos lennek, ha szetrazza a 400+-nak a kamerajat vagy siman lepottyan. Kell az ara motorkiegeszitokre.
Ha van valami backup ami eleg gps-nek, az a tuti. Szigoruan szerintem.
#126272Micsurin: Valami okosora, ami auto hivja a megadott szamokat, ha pottyansz. Nalam is be van allitva. Igaz akart mar sieleskor egy nagyobb hatraeses utan telefonalgatni hiaba alltam egybol vissza.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Bundle topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése