Új hozzászólás Aktív témák

  • canniball

    nagyúr

    válasz -Mosquito- #70971 üzenetére

    és Horvi!
    Na de ez az, hogy jobbra az szembesáv. Ki az aki 2mp alatt az autó mozgásából megállapítja, hogy még elfér előtte és közben arra is tud figyelni hogy szembe jönnek-e (mert ugye egy 110kmph-val közeledővel frontálist nyomni közel sem csak ennyi lett volna)? Ezért írtam, hogy szerintem ehhez már igencsak képzettnek kell lenni. És még akkor is kell egy jó adag szerencse, mert ha nem adja ki vagy - ahogy már Ribi is írta - esetleg észrevesz és gázt ad, akkor pont a szembe jövők elé lök ki, az pedig megint sokkal csúnyább lett volna ennél.
    Illetve ahogy már elhangzott könnyű innen a fotelból okosnak lenni. Sokadikra mikor már tudja az ember hogy mi jön akkor lehet rajta gondolkodni hogy mi lett volna ha; de első megnézéskor én csak annyit fogtam fel a szituból, hogy sikítás majd azonnal csattanás. Annak ellenére hogy egy-két alkalommal már kerültem ki autó seggét ezt hétszentség hogy ugyanígy telibe vertem volna.
    Amúgy azt tudja valaki, hogy a kétsávos úton mi a toszért csak a baloldaliban állnak végig az autók? Itthon ilyenkor mindkét sávban ott rostokolnak...

    [ Szerkesztve ]

    https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

Új hozzászólás Aktív témák