Új hozzászólás Aktív témák

  • Kolondrum

    félisten

    95-ös prémium benzint tankoltam és a megmaradt spurit beletettem 15L-hez ahogy kell mondom ki nem dobom, megyek mendegélek és arra lettem figyelmes, hogy valami borzasztó mennyire durrog gáz elvételre, jobban mint a sima átlag 95-el, de az még semmi, csinál tőle olyat, hogy ha ezek után gázt húzok (nem mindig), de fogja magát és fullad egy pillanatra, majd mire észbe kapnál már ki is lő és ránt egyet.
    Többet injectoros motorba nem öntöm az is fix. Ha valamit takarító hatása volt, akkor már megtette a hatását. Egyenesen várom, hogy legalább a fél tank üres legyen és rá tudjak tankolni, hogy híguljon.

    V.Stryker! Nekem sikerült 60 perc alatt motorral eljutni a 4 kerből a kopaszihoz. Futottak a birkák bk meg. Zsákutca zsákutca hátán lezárások, a rendőr nem tud tanácsot adni forduljak meg nem baj ha egy irányú. Mondom ember szinte látom az úticélom, de eljutni nem tudok oda úton, hát ő nem tudja merre, most nagy a fejetlenség. Fussatok b.átok meg...
    Olyan dugót kreáltak a lezárások, le sem állt a venti, sütötte a lábam. Amúgy is köztudott, hogy kicsit alul méretezett a vízhűtése. Élmény volt kabátban ezzel együtt. 100-120 alatt büntet a ruházat és a ventilátor ha állsz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák