- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Holnap menjek vagy ne a Mátrába?
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
csongi
veterán
válasz Topiccsendőr #26638 üzenetére
Azért ebbe nem lennék annyira biztos!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Kolondrum #26652 üzenetére
Csak ha nem zavarnak a reggeli tal ajmenti fagyok. Egy hét múlva viszont - állítólag - nagyon szép idő lesz. Én Debrecenbe fogok egy oda-visszát gurulni (600km össztáv) csütörtök - vasárnap. Főnökömet ki fogom akasztani....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
csongi
veterán
válasz Topiccsendőr #26655 üzenetére
Harmadoljuk el És ne legyen ekkora az arány, de így is van esélye egy mocsok olajba való belefutásba.
A lényege az, hogy szerintem erős, hogy nem lehet kapni szutyok olajat.
Nézze is meg az ember mit vesz. Abban igazad van, hogy nem kell agyon hajpolni a dolgokat. -
félisten
válasz Bogyó bá' #26657 üzenetére
Én nem akasztottam, elküldtem a picsbe! Holnap szabin is vagyok, akkor már tegyük széppé.
Kissé tartok a hidegtől 99.3km-en át. Ma már a térdeimet bebugyoláltam térdmelegítő híján. Működött is, de akkor 10km-t mentem, nem 99-et. 17liter benya csak elég lesz 2x99km-re + mátra.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-Mosquito-
őstag
Olaj a tűzre.. [link] Szóval az új Motul az MA2-es. Olajból én mára befejeztem.
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
csongi
veterán
válasz Integra #26659 üzenetére
Igen
Bár nekem viszkozitás bajom van jelenleg, nem típus. Azért aggódik a nép mert kevés a pénz és nem szeretne senki javításba szaladni olaj elégtelenség miatt. Nah az fájan pénzbe nagyon.
Most MOL olajat fogok betenni az Xciting 500-ba, mert nincs 5W50 olaja senkinek. A nyári genyó 40 fokos melegbe a 40-es kevés lehet, főleg ilyen gyári ajánlás mellett. Ezért MOL 5W60.
Volt már MOl olajam, és semmi bajom nem volt vele -
mocsanisi
senior tag
Összeraktam Bandikát, ahol eddig szivárgott az olaj koppkoppkopp csont száraz, heggesztés is egész jól sikerült.
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
.mf
veterán
válasz Kolondrum #26652 üzenetére
Voltam már ~9°C-ban is Hringen, meg úgy is Dobogókőn, hogy Pilisszentkereszttől végig hó volt az út mellett. A bőrruha alatt volt a nyári cuccomhoz képest pluszban egy jägeralsó és egy pólónál alig vastagabb hosszúujjú pulcsi, valamint egy második, kicsit vastagabb zokni. Ami még hiányzott, az a nyári sportkesztyű alá mondjuk egy cérnakesztyű, vagy rá egy zacskó vagy esőkesztyű, hogy ne fújjon át a szellőzőkön a hideg.
Viszont: jóval lassabban fogsz menni egyrészt a hideg miatt, másrészt pedig azért, mert ilyenkor a gumik is kevésbé tapadnak. A tested is lassabban fog reagálni a hideg miatt. Nem élménymotorozás lesz.
Mintha rendes csizmád se lenne, ugye? Ha sportcipő, akkor felejtsd el.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Grillo
őstag
válasz Kolondrum #26660 üzenetére
Bizony, .mf rátapintott egy olyan dologra, amit te pont fordítva csinálsz, mint én. Ez nem azt jelenti, hogy én ismerem a bölcsek kövét, csak szerintem talán logikusabb.
Volt egy tipp-topp robogód, sokat kirándultál vele, jártál vele naponta dolgozni, nem túl messze. Ehhez neked megfelelő volt a tiszacipő, farmer meg egy sisak. Most vettél egy fasza motort, amivel kétszer annyival tudsz menni, mint a régivel, viszont ezt jelenleg szintén ugyan abban a cipőben-farmerben teszed. Ez egyrészt egy esésnél végletes lehet, másrészt szarrá mennek az ízületeid igen gyorsan. És ennek a hatását nem 30 alatt fogod érezni, hanem kicsit később. De biztosan érezni fogod.
Nekem van egy lepattant robogóm, ami annyiba került, mint a GS-re egy garnitúragumi, de vettem rendes cordura dzsekit, amiben nem fázom 10 fokig, utána kezdek még aláöltözni a pólóra. Van térdvédőm, nyári és most már téli kesztyűm is, gerincvédőm, vesemelegítőm. És ha esetleg jövőre, vagy utána összejön egy nagyobb motor, biztosan veszek valami normális cipőt. Most a bakancs egyelőre rendben van, de nem is tudok 70-el sem menni, és a városon kívül szinte nem is mozgok.Te korán reggel indulsz, ami jelenleg 1-2 fokot jelent. Megéri vacogni? Nem fogod ezt megbánni 20 év múlva?
Tényleg csak jó szándékú felvetésként írom a fentieket, valószínűleg még a motorozásban is tapasztaltabb vagy, mint én, de épp ezért nem értem, miért nincs felszerelésed. -
zsolt19900
őstag
válasz Daywalker #26650 üzenetére
milyen viszkozitású és besorolású pisit ajánlasz?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
félisten
Még csak felkeltem.
-
.mf
veterán
Ugyan most nem motorozok, mert le vagyok betegedve meg hétköznap van, de: én csak a jägeralsót venném fel a nadrág és normál nyári térdvédő alá.
Amúgy az biztos, hogy a komplett cucc? Feltűnően-nagyon olcsón van, motostyling-felárakhoz képest pedig főleg. Nekem úgy tűnik, hogy csak ennek a kiegészítője, ezzel együtt használható.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz canniball #26675 üzenetére
Nem tudom, a GS-nél hogy van, de például a Suzuki Savage LS650 csopperen a benzincsap három állása a következő:
1., Zárva (ez akkor kell, ha a vákuuumos automata beszarna, és járó motor nélkül is folyna, csepegne).
2., Vákuumos, üzemszerű állapot (ez működik a legritkább esetben...)
3., Nyitva (ez akkor kell, ha a vákuuumos automata beszarna, és járó motorral sem folyna).Ez sajnos nem vicc, a Savage-os haverjaim folyamatosan sz*pnak a "nem túl jól" sikerült Suzuki vákuumos benzincsappal. Tartalékról szó sincs!
(#26674) stifi: Tolni az oktatómotort?! A mögötted jövő oktató menjen el a kocsijával egy kanna benzinért. Majd megvárod legfeljebb...
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
canniball
nagyúr
válasz Bogyó bá' #26676 üzenetére
Az sz*pó...de a GS500-on van tartalék: Benzintank térfogat: 17 l (3, l tartalék).
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
TommyGun
őstag
Ez túl olcsó ennyiért a betétes kívül műanyagos térdvédőket se kapod meg KB.
Ez PL egy nagyon egyszerű valami >> [link]
Zselések olyan 8-tól szoktak kezdődni, a jók.[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Djuree
félisten
válasz Bogyó bá' #26676 üzenetére
faternak LS-e van.
stifi: mikor kezdtem motorozni, toltam az MZ-t 5km-en keresztül, nem tudtam h van tartalék állás. hazaértem, fater tekert egyet a benzincsapon, beröffentette és elpöfögött, én meg csak néztem utána. na ez a szopás...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
gerg0
aktív tag
én csak 1,5km-t toltam hazáig a bandimat tavaly a vásárlás után 2 nappal a hülye csap miatt...
meg tavasz óta nehezen indul (gyújtás gondok, azóta már rájöttem mi a baja), nyár közepén már abba szétizzadtam magam hogy beöltöztem fullbőrruciba, ráülök, na akkor indul betoló hadművelet, akkor hozzá voltam szokva, egyből azzal kezdtem. 300méteren át szenvedtem vele, na mondom biztos akksi lemerült mert vagy 1 hónapja nem volt beindítva. hazatolom, levedlem magamról a ruhát, leveszem sorba az ülést, a 2 oldalidomot, tankot, már az akksi fölötti fémlemezt csavarozom ki amikor észreveszem hogy a piros kapcsoló a gázmarkolaton OFF-on állt. nem kicsit voltam pipa áttoltam On-ba és pöcc-röff..(#26664) mocsanisi
250-es? nekem is az van[ Szerkesztve ]
-
TommyGun
őstag
Baze nekem a műszakin csinálták ezt, fékpróbára beállt vele a múszakis a fékpadra. Azt 5 perc szenvedés után aszondja ez nem indul, odamegyek oszt a műszerfalra rávolt írva hogy NULL....mondom a vészleállítót offra rakod akkor nem fog elindulni
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
gerg0
aktív tag
válasz TommyGun #26690 üzenetére
most műszakin se indult be a srácnak, kérdi hogy van-e valami riasztó vagy valami bekapcsolva rajta.
mondom neki csak toljad be lábbal. aztán a fékpadról a vizsgabiztos öregúr tolta le a fékpadról az ürgével együtt, közbe meg berregtek.meg nem találtuk a rendszámtábla világítást, kérdi hogy ezen holvan, mondom neki sose volt rajta, aztán ketten kiokoskodtuk, hogy a helyzetjelző alja lesz az.
[ Szerkesztve ]
-
Daywalker
addikt
válasz TommyGun #26690 üzenetére
A múltkor én is eljátszottam.. Nem figyeltem, fáradt voltam...nyomkodom az indítót, nem indul...nem indul...óó mondom mi a jó .... gyújtás le, gyújtás fel....nyomkod...erre észrevettem h lekapcsoltam mikor leállítottam
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
TommyGun
őstag
válasz Daywalker #26692 üzenetére
Én már megtanultam, mivel elég böszme a gépem főleg úgy tologatom hogy felállok az ülésből és mikor nekirugaszkodok nekidőlök a kormánynak és úgy kezdem el tolni, ha oldalról tolom, otthon nem férek be a kapun, meg még 1-2 helyen és hát olyankor KB mindent átkapcsolok a markolaton Indulás elött ezért mindig csekkolok mindent
-
mocsanisi
senior tag
400as jah, annyi vele a szivas h a kuplung oldali dekni sokkal jobban kilog mint a 250esen, ezert ha borul vagy dol az er le eloszor :SS amugy erezhetoen erosebb meg nyomatekosabb mint a 250 (2 haveromnak is van)
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
törölt tag
hat nekem ez is bejon
-
félisten
Kicsit megrázó volt a kékesen az emlékhely. Lefelé is megálltam néha, ott is voltak. Sokan huszonévesen haltak meg. Én még soha nem voltam fent motorral. Busszal is csak 1x. Észnél kellett lenni az tény. Ritka ha valami megérint.
-
ALI_G
veterán
Van valakinek ellopott mobillal kapcsolatban tapasztalata? Írj privit.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest