Új hozzászólás Aktív témák

  • etnies

    senior tag

    válasz Shadowbull #146198 üzenetére

    Ezt én is így gondolom, minél erősebb motoron ülök, minél többet mentem, annál lassabban megyek. Inkább lassabban, de oda akarok érni.

    #146202macilaci78 Értem az álláspontod, részben igazad is van. Viszont, motoron vannak olyan baleset közeli helyzetek, mely leginkább erre a járműre jellemzőek. Ilyen, amikor nem adják meg az elsőbbséged és kifordulnak eléd, esetleg sávot váltanak rád, illetve a zöldtől gyorsan elindulva oldalba ver egy piroslámpás autó. A sávváltás és az elütés ellen még tudsz tenni valamit (nem mész holt térben, körbenézel induláskor a zöldnél), de amikor kifordul eléd valaki, akkor nagyrészt ima van. Nem tudom, otthon mennyire gyakori, itt Londonban azért évszakonként egyszer megesik velem. Legutoljára egy 70+ nénike fordult ki elém, még jó hogy 40-50-el mentem.
    Tehát van annak alapja, hogy motoros "szituációk", mert jönnek azok maguktól. Motoros és autós futárként is dolgoztam, ég és föld a különbség a közlekedés. Autóval 5 év alatt egyetlen vészhelyzetem sem volt, nagyon defenzíven vezetek. Motoron meg...

    [ Szerkesztve ]

    "önmagam hite vagyok magamban"

Új hozzászólás Aktív témák