Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Somatom #141185 üzenetére

    Ez még a német képe. :)

    persu, most látom a nicket.. ezt miért? :D
    Már a GS is bőven túl van a "racionális motorválasztás" kategóriáján.. fosok is, h azért be ne szarjon rajta évente valami. Ducati-hoz nem vagyok bátor.

    Mosquito, köszkösz. Jah.. nem vagyok egy nagy motorozás közben integetős, de arra emlékszem, h a GS-esek eddig sose intettek vissza. :D Nagyképű kötsögök.

    tboy93, köszi!

    bacus, köszi! Jók a meglátásaid. Bukócső szerintem is alap egy ilyenre, már csak a blokk védelme érdekében is.. elég egy szimpla helyben eldőlés, aztán van egy kikandikáló vezérlésem.
    Dobozt tekintve erre elvileg a gyári Vario koffer verzió felmegy konzol nélkül is, de ennek még nem jártam utána, csak képek alapján tűnt úgy. Meglátjuk, jó volna kifogni ezekből használtat, bújom a kinti piacot. De igen, szeretném is azért felszerelni ezzel azzal.

    Shadowbull

    Melyiket vetted volna és miért? RS?
    Szerintem csúnya, meg sport-túráim voltak eddig.. az uccsó 1.2-es VFR valahogy kényelmet tekintve nem jött be. Rosszabb volt az üléspozíció, mint az előtte lévő 800-ason. Görnyedtem eleget azokon, most egy ilyen komfortosabb túra-enduro volt a vágy.
    Naked vonal meg sose állt hozzám közel..

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák