Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    válasz Fáraó #140847 üzenetére

    én hagytam már el céges terepjáróról egyszer. A poén az volt, hogy akkor még volt rendesen határtátlépés Horvátország és Magyarország között. Simán kimentem a magyar határon, a horvát határon, ott elvoltam fél napot, visszajöttem a horvát határon, és csak visszafelé a magyar határon vették észre!
    Beszéltem azzal a határőrrel, akinél kifelé átmentem, és ő esküdött, hogykifelé még megvolt! Végigjártam az utat, de semmi. Hazajöttem, és pár nap múlva szóltak, hogy Harkányban volt a rendszám, kollégám már el is hozta! Szóval a rend éber őre hiába esküdött, aznap az a rendszám már nem hagyta el az országot! :D
    (Ford Ranger Raptor volt, napelemes logóval, és fehér alapon sárga-fekete terepmintával, így általában emlékeztek rám mindig :DDD)

    Most, hogy mondod, abban nem vagyok biztos, hogy a rendőrségen, vagy az önkormányzatnál volt, így lehet mindkettőt érdemes felhívnod.

    Ha a motor nem a napi közlekedésedhez kell, akkor javaslom tedd félre erre a pár napra. Ha egykét hét alatt nem lesz meg, akkor esélyes, hogy már sosem lesz meg, és ráérsz akkor újat kérni. Sajnos az új pénzbe kerül.

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák