Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz -Mosquito- #121959 üzenetére

    Miért egy sima okostelefont hasonlítasz? A legelső postomban direkt a linkelt ütésálló, vízálló outdoor készülékből indultam ki, mint motoros gps alternatívák.

    A kifejezetten ütésálló, vízálló, 10.000mah-s akksival szerelt készülékek a klasszikus okostelefontól messze állnak. Feltételezem, h emiatt a rezonanciát / esetleges becsapódást, szélsőséges hőmérsékleteket (tűző napfényt) mérföldekkel jobban bírják, mint egy átlagos mobil, tehát valószínű valamivel masszívabb a nyákok, belső alkatrészek rögzítése is, stb.

    Más felől tudod te is nagyon jól, h amire ráfogható, h "motoros" (legyen az GPS, trikó, füldugó, stb), azok iszonyatosan túlárazhatóak, mert a motorozás drága hobby, úgyis megveszik. Nos, pontosan ez a véleményem a 180.000ft-os Garmin-ról. Lehúzás.

    Harmadrészből én a fenti ütésálló telót nyilván nem első számú telefonnak vettem és, mint navi alternatíva is úgy gondoltam, h meglévő telefon mellé ajánlott beszerezni. Tehát az a fajta esetleg probléma ami felléphet, h hívásnál kidob a naviból, így kapásból megoldott.

    A szoftveres részről pedig nem is beszélve. A motoros Garmin navinál van 1 szoftver és pont, míg egy ilyenre halom alternatíva elérhető, köztük kifejezetten outdoor app-ok, amik a földutakat is mutatják vagy szimplán a Maps műholdnézete is elérhető, ami nem csak a legtöbb alkalmazásban rögzített túra földútvonalat jelöli, hanem látod rajta az utolsó erdősáv mellett elhúzódó utat is.

    Tehát, nem mondom h arra amire való egy ilyen Garmin navi rossz lenne, de egyre inkább azt érzem, h már csak egy szűk (sznob :D ) réteg ruház be ilyenre.

    De majd tesztelem, aztán írok.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák