Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Topiccsendőr #115133 üzenetére

    Félreértés ne essék nem mérnök, ugyan ott tanulunk más szakon csak a lényeg náluk a család bazi magy crossos a gyerek úgy sorolja a típusokat mint én a pszeudó kódokat. :D És nem egy két üzemórás volt amiket szedett is szét és rakott is össze otthon emiatt mondtam nyugodtabban mernék már így belevágni a dolgokba. A keret ha szépen alakul a dolog gyak még egyszer eltudom költeni a CB-re szánt 6-700-at ha minden jól megy. (Félre tett+ösztöndíj jövő nyárra ami kipereg)
    Azért ennyiből egy 2T-t már lehet fogni régebbi RX-et biztosan esetleg DT-t. Azt meg ne vizionáljuk bele én holnap akarok üzemórás 4T SM-et szétszedni ha így ment át akkor le kell szokjak a kora esti fórumozásról. :DDD

    Ott tartok ahol szakad ergo kell szerezzek majd valakit akinek van 125 2T rettenete, hogy lássam megéri e egyáltalán vele foglalkozni.

    A téma is onnan indult, hogy ha tartok egy CB szerű összvér strapagépet akkor mellette lehet bátran hétvégi copórollert tartani azért az évi 4-5ezer ereszd el a hajam kilométer véget. Aztán 1,5-2 szezon és generál, amit nem lenne rossz ha idővel tudnék magnak intézni.

    Így átmegy? :DDD :DDD
    Sanszos, hogy 3 nap analízis után már nem beszélni magyartot és nehezen lenni érhető.... :D

    Mamin meg az alapvető dolgok elsajátítása véget agyalnék vagy szerinted inkább abból a pénzből valami olcsó 2T aztán ha megy szemet becsukva lehet agyalni tovább?

    Ez a szakadék áthidalandó lesz mert ha elkezdek SM-et nézni, amik tetszenek mert keskenyek és könnyűek mindig valahogyan a Husaberg, Husky, GasGas vonalon találom magam.

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák