Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    Ma megcsináltam a fékolajatcserét és kapott Goodridge fém fékcsövet elől hátul a DR-Z. Brutál a fékhatás különbség! Minden más maradt, csak ment bele DOT 5.1-es Motul fékolaj és a fém fékcsövek. Egyszerűen van "nyomáspont", nem nyúlik az egész, nem olyan mintha pudingba lenne a fékkar vége, sokkal pontosabban adagolható. Tehát, ha szintúgy valakinél szar a fék (nyilván nem Tuono szintű motorokról beszélek) egy ilyen upgrade-del nagyon sokat lehet javítani rajta.

    Aztán, cimborám segített bekötni a LED-es hátsó izzót és a 4 LED-es index-et. Amúgy nagyon komoly, kb 5k volt ebay-ről a 4 index és a hátsó lámpa, ugyan az index-ek nem, de a lámpa E betűs. :D
    Végre leqrhattam hátulról azt a platónyi rendszámtartót, és az ökölnyi indexeket. Vettem ebay-ről másik relét is, h a pulzálás ne gyorsuljon fel. Ez is qrva jó lett, van féklámpa és rendszámvilágítás funkció is, a motor pedig fiatalodott 10 évet. :)

    Délután még terveztem gyors egy új lámpa, index, rendszámtartót. A cél, h 2 mm-es rozsdamentesből vízsugárral kivágják nekem és szögbe lesz hajtva.

    Oldalnézeti terv. Azért így is olvasható mindenki számára, nem? :))

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák