Aktív témák
-
szasza.223
csendes tag
ááá,, szar lehetett mikor elgurultunk De látod még, megígértük. =) Majd jönnek a képek a fényezésről meg a kipuról.
Egyébként gond nélkül hazaértünk, itthon aztán jött a telefonban említett ::vigyetekvisszatüziheez:: rakoncátlanság. Alig tekert az önindító aztán zizegő cicergő hangot adott vmi (tolni kellett) ,, meg ha menetközben ráböktem a refit még a gyujtás is elment egy pillanatra. Nem értem a dolgot mert ha szar is az akksi, 140km alatt azért ment bele kis tőttés. Márha nem a töltés ment el, mert én arra tippelek. Még tegnap átdobtuk az én akksimat, azzal tekert-indult szépen, de ettől még lehet hogy nincs töltés, nemtom.
Am. engem elvarázsolt,,, a futómű, a rántásmentes gázreakció, az a blokk hang.... az enyém sem egy szakadt valami, de rozzant csepelbicikli a tiedhez képest O.o
"Ugy kell menni, hogy a moci kérjen tollat hogy tovább írja a fordulatszámot!!" :D:D
Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest