Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz Patice #60407 üzenetére

Köszönöm a választ mindnyájatoknak! :R

Reagálva a leírtakra és kérdésekre:

- Ahogyan írtam az eredeti hozzászólásban, a gépet nem én építem, nem én fogom használni, semmi közöm nincsen a projekthez. Egy kollégának teszek szívességet, hogy utánakérdezek. (Asztali gépek kapcsán tőlem szokott segítséget kérni, és ezzel is hozzámfordult. Mivel "célgép", ezért inkább itt kérdeztem rá.)

- Annyit tudok, hogy Raspberry Pi alapon indultak, vettek egy komplett szettet, de valamilyen okból (talán nincs is ilyen kimenet rajta?) nem tudták összehozni a kis gépet a saját DAC berendezésükkel.

- A fotón a ház illusztrálása volt a lényeg, nem a látható alaplap, de akár Mini ITX is lehet a megoldás. Bár ha jól értem, a minőségi alkatrészek miatt mégis az ATX vonalon érdemes maradniuk.

- Ventilátor - ha jól értettem az elvárásukat - nem a "meghallják/nem hallják meg" dilemma miatt nem kerülhet a gépbe, hanem a funkció, a hangminőség miatt, amelybe a ventilátorok által keltett interferencia negatív módon "szólna bele".

Továbbítom a fenti információkat, aztán majd eldöntik ők, hogy merre mennek tovább.

Nekem csak az a kérdésem, hogy milyen az a "normális notitáp"? Jól értem, hogy azzal az Inter-Tech kombinált tápcsatlakozó vezetékkel be lehet üzemelni a célgépet, és az egészet egy bármilyen notebook tápegység el tudja látni megfelelő mennyiségű energiával?

[ Szerkesztve ]

"Aquila non captat muscas."

• Piftuka

veterán

Sziasztok!

Légyszíves segítsetek a megfelelő alkatrészek kivásztásában az itt leírt számítógéphez, és célra!

Ott nem segítenek, más aktív szaktopic pedig sajnos nincsen a fórumon!

Köszönöm előre is!

Üdv: Piftuka

"Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák