Új hozzászólás Aktív témák

  • Hanok

    senior tag

    válasz AxBattler #61046 üzenetére

    Köszi, mondjuk ennek a ventinek azért van hangja kicsit magasabb fordulaton még lehet hogy nem végleges a helyzet. Tesztelgetem.
    Persze tudom, csak ahogy nagyobb dolgok kerülnek bele annál kevesebb lesz a hely, kevésbé tűnik szellősnek, átláthatónak. Ahogy írták is a többiek a platinum az ilyen kábelekkel érkezik, szerintem a lapos sem feltétlen a legjobb ezt legalább össze tudom kötözni és elrendezni. Az atx kábellel ha tudnék mit kezdeni jó lenne de sajnos nélküle nem megy gép és adott helyen van.. :)

    #61050Mclovin: Köszönöm! Még nem vagyok elégedett, várok az usb elforgatóra de ígérem hogy ha a végleges setup meglesz akkor még majd untatlak titeket pár képpel a füvön :) Még ezzel a hűtővel nem fordítottam meg a venti irányát de az a gyanúm hogy mivel a vga közvetlen a venti elé tolja a meleget így csak ráfújná a procira ami szerintem nem a legjobb. De meglesem, ma van egy kis időm.

    Nagyon picik a mesh előlapon a lyukak szerintem - Egyébként meglepően érezhető, nincs benne a porszűrő szépen jön ki a meleg de valóban jobb lenne egy másik előlep amin jobban áramolhatna. A Phanteks T30-on felül nyomásra nincs alternatívám...ami halk is..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák