Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate0314
aktív tag
Arra a pontra jutottam, hogy overclock-al sem elég egy wrt54gl :S
DIGI netem van, most egy 4000 Ft-os tplinkkel, 2-szer olyan gyorsan torrentezek mint egy túlhúzott linksys-el... a netem most 80/25 Mbps-os hivatalos értékekkel, gyakorlatban:wrt54gl gyári: 42/20 Mbps
wrt54gl dd-wrt: 42/20 Mbps
wrt54gl (250mhz): 52/22 Mbps
TP-link TL-WR740N (gyári,dd-wrt,openwrt egyaránt): 102/26 MbpsPersze a vezeték nélküli adottságokban nem érheti utol a linksys-t, főleg a nagy antenákkal, de ez nekem jelenleg kevésbé fontos.
Gondoltam ezt megosztom veletek, hátha egyszer valakinek jól jönnek ezek az adatok
Neme elírás, ténylegesen ekkora a net sebesség, tehát csúcson a letöltés 102 Mbps vagyis 10 megabájt / másodperc
[ Szerkesztve ]
-
mate0314
aktív tag
az mitől lehet hogy a dd-wrt-s wrt54gl-em pöpecül megy meg minden, de amikor a webes kezelőfelületre megyek fel akkor gyök2-vel hoz be bármit is? volt még reset is és semmi változás...
-
mate0314
aktív tag
válasz hülyegyerek #11555 üzenetére
Fogalmam sincs, mint írtam én sose használtam, de van aki esküszik rá...
Továbbra is fent tartom hogy nem a routerrel van a gond! -
mate0314
aktív tag
válasz hülyegyerek #11553 üzenetére
Nekem is wrt54gl-em van, én is digis vagyok, győri is vagyok és nekem nem befolyásol semmit a windows telepítés. Nem a rúterrel van a baj hanem a klienssel, vagy pedig nem tőled szedik. Ha Beload-ot használsz és ott jelentkezik ez akkor nincs semmi baj csak nem te uppolod, ilyen téren elég szemét az az oldal. A másik megoldás amit ismerőseim csináltak de nekem SOHA nem kellett, az az volt hogy portot nyitottak meg. Olvass utána kicsit a torrentoldal gyíkjában! Tehát ne rúter hibában gondolkozz!
[ Szerkesztve ]
-
mate0314
aktív tag
A birtokomba jutott egy Linksys WRE54G. Valaki fel tudna világosítani hogy akkor gyakrolatban ezt most hogy miért?
-
mate0314
aktív tag
hány fok az ideális hőmérséklete a rúter procijának? 49fok az sok?
-
mate0314
aktív tag
Nem értem...
Net hibátlan, a ruter hibátlan volt eddig, most viszont tomato dobál... (WRT54GL) nincs valami ötlet? esetleg valami rossz beállítás?
ugyanez van Siemens Gigaset SE505-re DD-WRT AKTÍV hűtéssel kifagy. 10perc 1 óra változó...
-
mate0314
aktív tag
válasz mate0314 #11488 üzenetére
Valami nem kóser :S kb 1óra használat után belassul, van olyan oldal amit csak 2-3 próbálkozás után tölt be... mi lehet a probléma? 250mhz-en van, kapott hűtőbordákat is... 30-30-30at megcsináltam, tomato 1.28 van fent. Esetleg van olyan dolog amit ki vagy be kéne még kapcsolni?
[ Szerkesztve ]
-
mate0314
aktív tag
Lehet húzni a rúter prociját? van értelme? néha azt érzem hogy elkellene neki egy kis kakaó. Olyan 250mhz-et szeretnék elérni.
[ Szerkesztve ]
-
mate0314
aktív tag
megcsináltam a tomato-t, eddig tetszik de már fel is merült 1-2 kérdés...
1., ebben a vidóban 7:20-tól mutogat ilyen 1 of 2 meg 2 of 2 connected dolgot amit nem tudok értelmezni... (digi kábelnetem van, PPPoE)
2., Melyik ferekvencián érdemes hajtani a wifi-t? (pillanatnyilag nem szeretnék hűtésmódosítást + dög meleg is van, így nem szeretném túlhajtani, de szeretnék valami optimális beállítást...)
[ Szerkesztve ]
-
mate0314
aktív tag
1., mi szór a ddr-wrt és mi szól a tomato mellett?
2., melyik a stabilabb?
3., melyikkel lehet jobban kiaknázni a 7dBi-s antennát?
4.,Van visszaút?
5.,Mennyire könnyű belőle téglát csinálni?
6.,El lehet érni azt hogy végleg tönkretegyem?
7.,Ha felrakok egy tomato-t és nem tetszik, át tudok térni ddr-wrt-re? (meg fordítva?)[ Szerkesztve ]
-
mate0314
aktív tag
Üdv! Elérkezett az idő hogy kicsit fejlesszek a rúterem. WRT54GL v1.1 legfrissebb gyári fw-vel. Biggyesztettem rá 7dBi-s gyári antenna kitet.
Az első kérdés az lenne hogy gyári fw-ben van-e valami beállítás, amivel hatékonyabbá tehetem (az új antennákkal)?
Másik kérdés hogy DDR-WRT telepítéséhez van-e valami magyar összeszedett leírás? vagy van jobb a ddr helyett? (stabilitás nagyon fontos!)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- OLED TV topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- Crypto Trade
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest