Új hozzászólás Aktív témák

  • pinnacle

    nagyúr

    válasz sakal83 #28181 üzenetére

    Köszi! Nekem tényleg nagy a 55", olyan 46" kellene max, ilyen nincs így marad a 43". Egyébként nem az volt a plazmánál, led tv-nél először, hogy csak nagy méretben volt, és csak később lett kisebb méretben olcsóbb? Lehet az olednél is ez lesz. Persze, amíg csak az LG gyárt panel, addig nehezen fog változni a helyzet.

    Egyébként IPS és IPS között is van különbség. G10 után G20-at is vettem, annak is tökéletes képen van, szinte 180°-os látószöggel, L20-at is vettem, ami olcsóbb volt, annak már nem olyan jó a látószöge.
    Hangja is nagyon gyenge a mostani TV-knek. Nem találtam pontos adatot, de a Sonynak, ez a "hangszórója", kb. 3x7cm. Panasonicé 3-4x ekkora. Nem tudom miért csinálják ezt a gyártók (mondjuk a Panasonic 43FX633-nak egészen jó hangja volt, még térhangzás is), hogy a TV mellé még aktív hangfalat is kell venni, azonos áron, gondolom jobb minőségű, mint a soundbar.

    Geza26 szemből tökéletes, de szerintem már 20°-tól torzul. Erre mondom, hogy inkább legyen jó a látószög, mint teljes sötétben a fekete. Ez a videó, kb. így néz ki a VA panelen. Tudom nem mérvadó a mobil fotó, de nekem ezzel a feketével semmi gondom. Igen, ezen a demon az ég nem olyan mélyfekete, de ez legyen a legnagyobb gondom. :) Egyébként ezzel is lehet variálni, mert itt már feketébb, gondolom az LG-nél "túlhúzták" valahogy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák