Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Sziasztok! :)

    Eddig boldog tudatában voltam annak, hogy sikerült eldöntenem, hogy egy 128GB-os Samsung 840Pro-t veszek. DE rájöttem hogy minden programom + a win8.1 kb 50-60GB-ban lesz benne, és ugye nem ritkák a 20-40GB-ot foglaló játékok, így elgondolkodtam, hogy nem veszek külön még egy gyors hdd-t a játékoknak (mert amúgy a hdd 2db WD-red 2TB lesz de azt csak adattárolásra használnám és amúgy sem lenne a legjobb játékokhoz) hanem inkább vennék inkább egy ~250GB-os SSD-t.

    Itt viszont nem tudom mennyire érné meg a 256GB Samsung 840Pro mert 10-15ezerrel drágább mint az EVO 250GB. Viszont nagyon megbízható és tartós SSD-kellene, mivel munka is lesz rajta/vele vagy hogy is fogalmazzak...
    De ugye az EVO nem MLC hanem TLC ami nem annyira megbízható és tartós. Vagy jó az nekem? Más alternatíva kell? Nem csak Samsung jöhet szóba!(mielőtt bárkinek ez jönne le abból hogy csak Samsungot említettem)

    Köszi a segítséget! :R

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák