Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz peterk #11341 üzenetére

    Csak egy valamit nem értek: Miért vágtad két partícióra?
    Mert aki annyit tud a gépéről, hogy milyen színű, és hogy Windows fut rajta, ott megértem, hogy az őt segítő személy így oldja, meg, hogy "Gizike, a C:-n nem bántunk semmit, a D-vel meg azt csinálsz, amit szeretnél".
    Na de te ezzel így nem csak egy felesleges korlátot építettél be, ami kellemetlenül érintene, ha ritka véletlen esetben átmeneti időre mégis el kéne helyezni egy nagy filet az SSD-n, de külön-külön nincs annyi szabad hely a partíciókon (együtt viszont lenne)? Mi az amit nyersz ezzel...?

    Én magam sohasem szerettem vagdalni a lemezterületet. A 2Tb-os RAID tömböm (ami pár éve még viszonylag nagynak számított) akkor is egy partíció volt, mikor SSD helyett még azon volt a Windows is (először túl korai SSD adaptáló voltam, és a kellemetlen élmény és gyors elhalálozás miatt később indokolatlanul sokáig kerültem őket) de ha 10Tb-os lenne (ami mai szemmel lenne hatalmas magáncélra), akkor sem szeletelném szét tematikusan. Arra én a mappa, nem a partíció szintet használom, hogy rendszerezzem a dolgokat.

    Azonnal (USB-s kütyük csatolása és partícióhatások tologatás nélkül) használható tartalék szabad helyből sohasem lehet túl sok.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák