Új hozzászólás Aktív témák

  • xcvbxcvb

    aktív tag

    válasz Gubek-Einste #76502 üzenetére

    Falusi környezet, szomszédok közel vannak aránylag. Tégla ház, nikecell szigeteléssel, ilyen kádár kocka volt talán, de át van alakítva.
    Eszközök: Két számítógép, laptop,4 telefon ,1 tablet, 2 tv , playstation , esetleg még vendég telok ha van vendég wifi beállítási lehetőség.

    Szerertné ha a házban, hátul a garázsban, melléképületekben és a kert végében olyan 70 m kb. , is használható lenne a wifi .
    Régen volt egy tp link routere azt mondta hogy az mindent be tudott szórni, csak mikor telekomra rákötött azok adtak routert az már gyengébb volt a kert végében már nem nagyon volt jel de a házban jó volt, ezt most elvitték. Ezzel a mostanival meg még a hátsó szobában is alig van jel.

    Árat nem mondott, szeretné használhatóra megoldani a vételt, de minél olcsóbban. 20-25 ezer körül.

    Ezeket néztem amit ajánlottatok itt: RT-AC57U , RT-AC65P, de a wifi jelük nem tudom meddig érne el, a kert végét el e tudná érni. Illetve ha két eszközt kell venni a teljes lefedettséghez az ac65 már drága úgy.

    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

    ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák