Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz premete #53668 üzenetére

    Érdekes Angliában más ProBook-ok lennének? 300-ból egy kettő fagyott (BIOS frissítés után nem). Nem tudom mit csináltok a notebookokkal (Vagy inkább mit nem amit meg kellene csinálni), Szóval ha rendesen be van driverezve, akkor semmi baj nincs a probookokkal az emberi lustaságot ne vegyük bele abba, hogy rossz a termék.

    Bisosnál kifagynak? Perszeeee, nekem van benne egy caddy, meg sd card, meg mifene, és soha nem fagyott ki a 6460B meg az 5310m (abban csak SD card volt) sem.

    ~ 10 -11 hónapja mennek a probookok legfőképpen User Error van 300 -ból 10 alatt vannak azok aminél probléma volt, ez k...va jó arány szerintem. A Dell földhöz verné a seggét, ha a Latitude 5xxx ilyen fasza aránnyal rendelkezne.

    A Te BSOD problémáid mögött USER error és IT szakértelem hiány lapul meg. Nem a termék minőségi problémája.

    Most futnak ki USA-ban a 6470B-k ebből is rendelt a cég 150-et, sztem pontosan annyi lesz a helyzet, hogy rendesen leteszteljük, és tesztlaborban 1 hónapig nyúzunk 5 - 6 db-ot, hogy meg legyen a tapasztalat, a Driverset, meg a telepítőkészletek és kb pontosan ugyanannyi probléma lesz velük mint a 6460B-kkel. Semmi.

    Majd beszámolok róla van-e baj velük. De nem lesz....

    [ Szerkesztve ]

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák