Új hozzászólás Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz DonDennis #73329 üzenetére

    Jah, hát totál más igények... HA CS:GO-zni meg BF1-ezni akarnék, akkor halál felesleges lenne erős VGA :) Engem abszolút nem kötnek le a multi lövöldék, tehát a célra ezen az LG-n szélesvásznas felbontáson kifulladna az 1060 az fix, vagy nagyon sok kompromisszum kéne már... és akkor még nem is beszéltünk az érkező játékokról, meg a csúcs optimalizálatlan DX12 tákolmányokról, ami alá erőgép kell. (+ nekem munkára kell a 8 GB VGA memória, 3-6 GB pont kevés)

    Viszont én úgy vagyok már vele, hogy 140 felett inkább egy 43-48 colos Samsung P-VA-s LCD TV-t vennék az albérletembe. Több ismerősöm is ilyet használ sofa-monitornak asztallal, és az tényleg adja. Egy monitoron nem igazán kényelmes filmet nézni székből. Igazából használtam a 42-es LCD-n egy ideig a PC-t, de mivel nem a szobámban van, és a földön ülve csak pár játékkal próbáltam ki, nem volt nagy élmény. Egy rendes asztallal saját szobában azért flash.

    Viszont Megnézek élőben pár 21:9-est, kíváncsi vagyok nagyon milyen... ehhez mondjuk nem árt a nagyobb méret, mert túlságosan sáv érzése lenne az embernek. 25 col 21:9 még bőven kicsinek számít nem?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák