Új hozzászólás Aktív témák

  • Isual

    veterán

    válasz Rasiel #40325 üzenetére

    A Discus még pontosabb! ;]

    "WCG-s monitoromon még nem próbáltam az sRGB response curve beállítást" - WCG-s monitoron ne is próbáld! Oda 2.2, vagy L*. 231WMi-t viszont erre lődd be, én is így használom, meg a Spectrámat is. :K Milyen szoftverrel csinálod egyébként?

    "i1Display Proval szoktam kalibrálni, anno egy Spyder3Express-t váltott le, hát azért van különbség a kettő között... " - Van. Ég és föld.
    Spyder széria a 4-esig ganéj. És tényleg az. Úgyhogy bárkit lebeszélnék arról, hogy olyat vegyen, vagy olyan emberre bízza rá a monitora beállítását, aki Spyder 3-mal "kalibrál". Pénzért.

    "főleg mostanában - sokan a 27"-es monitorokat keresik, főként fullHD felbontással." - Ez egy szomorú tendencia sajnos. Ami abból adódik, hogy olcsó lett az IPS és már a megalomán természetűeknek is elérhető és akkor már inkább vesznek nagyot, brutál pixelekkel. Nekem a HTC One X telefonom tavalyi érkezése óta csak a Retina Macbookok nyújtottak olyat, amire azt mondom, hogy erre adnék pénzt. Ha váltok, az tuti, hogy ilyesmi méretben (23" körül) Hi-Res panelre váltás lesz, másra nincs is értelme szvsz.

    Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

Új hozzászólás Aktív témák