Új hozzászólás Aktív témák

  • Djsaba

    senior tag

    válasz B-L-A-C-K #38457 üzenetére

    Szerintem felejtsd el azt a márkát, nem véletlenül van a "feketelistán" . Gondolom anyaghasználat, képminőség ,színtér terén meg biztosan tolja a béka seggét. Ahogy néztem egy oldalon, 2ms-es válaszidő van feltüntetve, ez a második opció, amiért nem ajánlott kategóriába kerül, ha nem hardcore játékra lesz véve a dolog, mert akkor már duplán is kibabrál a szemeddel.

    Ez főleg meggondolandó, annak függvényében, hogy naponta mennyi időt szeretné rontani vele az ember. Mondhatnál egy időtartamot.

    Viszont a rossz minőségre visszatérve, suliba nálunk valami pályázaton most nyertek monitorokat. Hála istennek alig vagyunk abba a terembe, amibe azok a monitorok kerültek (kb 30e téma) , de hogy egy fél órát nem tudom nézni folyamatosan az is biztos, inkább alszok helyette, szörnyű. Szóval ha csak rövid ideig lenne használva, akkor is lehet kellemetlen lehet.

    De azt hiszem azt írtad, hogy meg tudod tekinteni, ennek a függvényében vállald.

    Az hogy LED-es, semmit se jelent, nem lesz szebb, talán egy kicsit tovább bírja, és fényesebb(fehérebb), valamint orvosilag igazolt, hogy annak a fénye álmatlanságot okoz, ha sokat bámulod.

    Valaki így jellemezte ezt a márkát:
    Nyugdíjaznám AOC förmedvényem!
    (pontosabban eltolnám jobbra és mellétennék valamit, amitől nem sül ki a szemem, ez meg jó lesz 2. monitornak). +A topicban rákeresve, érdekes dolgokat hallhatsz felőle.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák