Új hozzászólás Aktív témák

  • Isual

    veterán

    válasz Scoobyka #35246 üzenetére

    Mert a tftcentral lag mérési módszere - saját maguk által elismert módon - csak tájékoztató jellegű és előfordulhat, hogy pontatlan, ebben (és válaszidő mérésben) - ha van ott is teszt - a prad.de tesztjei a mérvadóak. S "the average total latency falls with a total of 7.5 milliseconds", a legkisebb pedig 1 ms (!).
    (Egy link a 4 ms-os BenQ-ról - lassabb. :) S2440L nem lassabb, de igazoltan gázos az overdrive.)
    Az IPS válaszidőben jobb a VA-nál, s az S2440L-nek igazoltan vannak overdrive problémái, túl aggresszív overshotot eredményez. A BenQ ilyeen szempontból "High" beállításon jobb lehet, de az IPS biztosan gyorsabb annál is. Játékra jobb a 2212, 1000 feletti kontraszttal, s jól leszabályozható fényerővel, így kevésbé tolakodó glow-val. Ez és a 2412 mindent visz a saját kategóriájában. A 2312-nél is jobb, csak a legtöbb vásárló inkább vesz 23"-es monitort plusz párezerért, mint egy globálisan jobbat nagyjából ugyanannyiért. Egyetlen hibája a PWM-es háttérvilágítás-vezérlés.

    (#35244) Devilhun_HUN : Nem sok. Lásd első hsz vége! (S volt már rá példa, hogy az LG 5 ms-os IPS-e kb overdrive nélküli teljesítményt nyújtott - valszeg valamilyen hiba miatt, vagy ki tudja... - míg a 8 ms-os Dell-ek rendre hozták a 2-4 ms-os TN-ek szintjét válaszidőben !)

    @ to all: Nem hülyeségeket beszélek én/ beszélünk mi itt, tessék a számok világát magunk mögött hagyni, mert legtöbbször irányadásra se alkalmasak. Sajnos.

    [ Szerkesztve ]

    Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

Új hozzászólás Aktív témák