- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Proxmox VE
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Microsoft Excel topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Videó stream letöltése
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
thomasrc #120443 üzenetére
Biztosan nem. Kipróbáltam profillal és nélküle is. Mármint nem a hiba miatt, hanem amúgy is.
Egyértelműen a világos-sötét felületek váltásakor mászik el a színárnyalat. De mondom, egy laikus lehet észre se venné. De nekem részben rendkívül fontos, részben meg iszonyúan zavar.A kalibrálással kapcsolatban egyetértek. Legközelebb felviszem a gépet az Oázisba. De komolyan, ennyit megér.
@fokukac :
Na ez egy érdekes felvetés! 1050Ti van csak, és friss driverrel Win10-en hdmi-n megy át a kép. Lehet meg kéne próbálnom DP-vel? Mert a VGA-n sokat nem tudok mókolni, alapon van minden.
@saen:
Köszönöm, ez is fontos volt. Mert legalább már tudom azt, hogy nem normális a jelenség. Anno 1 éve, mikor megkérdeztem szintén, a válasz leginkább az volt, hogy az IPS sem tökéletes. Ebből gondoltam, hogy talán ez ilyen.
Igen, tudom, hogy alapvetően nem gond, hogy a kalibrált Dell monitoromon a kép nem olyan, mint egy másik random kijelzőn. Viszont amit csinálok azt szinte kizárólag kijelzőn nézik az ügyfelek. Tv, monitor, és sajnos telefonon is. Tehát nem nyomdai, 3D látványtervek. De ez nem gond, mert kompenzálom PS-ben, kevesebb kotrasztot teszek rá, mint amit jónak látok és kevésbé meleg hatást, mint amit szeretnék. Plusz különböző Apple kijelzőkön tudom ellenőrizni mielőtt elküldöm az ügyfélnek (iPhone + iPad). Szóval ezzel megbékéltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Proxmox VE
- Tesla topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Linux kezdőknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- ÚJ hordozható monitor 10.5" IPS 1920x1280 USB-C
- Acer Predator X27 Gaming monitor LED IPS 27" 4K 144Hz G-Sync HDR
- Acer VG271U 27" IPS 2K QHD 144Hz
- Eladó GABA GL-2703QHD Gaming Monitor, 27", TN, QHD, 2560x1440, 165 Hz, 1 ms, Freesync, 2xHDMI, DP
- Verbatim 4K hordozható érintőkijelzős monitor (15.6) fémházas
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest