- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netflix
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- YouTube
- Zyxel NAS326
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Videó stream letöltése
- Mikrotik routerek
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
littleNorbi
aktív tag
Sziasztok!
Dell S2419HGF monitort vennék. Egyes oldalakon azt írja, hogy HDMI 1.4-essel rendelkezik, máshol azt olvastam, hogyha HDMI 2.0-ás kábellel kötöm össze akkor tudja produkálni a 144Hz-et. Eleve honnan tudom megállapítani, hogy egy HDMI kábel milyen verziójú? Nekem van egy, amin azt írja, hogy High Speed Ethernet, ez 2.0-ás vagy 1.4-es? Akkor néhol azt írják, hogy AMD FreeSync, máshol G-Sync technológiája van. A különbség a kettő között, az hogy az egyik csak AMD a másik meg csak nVidia kártyával kompatibilis?
Nekem XFX AMD RX560 4GB-os videokártyám van, amin van DP is, ha esetleg HDMI-vel tényleg nem megoldható a 144Hz, akkor DP-vel lehetséges?
Bocsánat, hogy ostoba kérdéseket teszek fel, de nem volt még dolgom 144Hz-es monitorral, és nem gondoltam volna, hogy ez ilyen fejtöréssel jár...
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vicces képek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- KOORUI 24E4 Gamer Monitor!24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc-G-sync/
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest