Új hozzászólás Aktív témák

  • Evil Snowman

    őstag

    #99175 4nick8
    A lyukacsosság úgy gondolom nem fog zavarni, elvileg az M3 volt tervben, de az még a gyártó oldalán is Sold out fehérben, ezért megnéztem milyen egereik vannak még és akkor jött szembe az M1, ami szinte Viper V2 Pro forma. Az egész vásárlásnak az az apropója, hogy a mélyen tisztelt Razer még mindig b@szik összedobni egy újabb Synapse-et macOS-re. Meglátjuk milyen lesz az M1, ami fura, hogy a .de oldalukról rendeltem, euróban fizettem, mégis közvetlen Kínából jön Magyarországra. Nagyon remélem, hogy nem lesz vele a vámon szarakodás.

    #99176 FireKeeper
    ugye az ár mint olyan az teljesen szubjektív dolog. Ugyanakkor azért valamit negatívan megítélni, mert az ÉN számomra drága, vagy az ÉN ár/érték arányom számára nem jó az nem minden esetben jó dolog.

    4K és 8K nekünk mezei halandóknak valóban nem oszt és nem szoroz. Ellenben a profi ligában szerintem számít. Nyilván ez marketingnek nagyon jó, hogy átlag Pistike ezért válassza ezt, pedig semmit nem fog vele javulni a teljesítménye, főleg, ha még nincs olyan monitorja mellé, amivel kijönnek a 4K és 8K előnye.

    #99182 ferni
    köszi, ezt az info-t nem találtam eddig sehol a neten pedig már hónapok óta keresem az erre vonatkozó leak-eket. :R Akkor pénztárca előkészít. :))

    #99183 Synthwave
    valamennyire ismersz, valamennyi egér azért megfordult a kezeim között, főleg nagyobb gyártók közül, de nálam top tier a Razer és egyelőre az is marad, amíg valaki más nem virít egy nagyot. Most, hogy így felelevenedtek az emlékeim össze is írok ide egy gyors listát és 1-2 mondatos vélemény amolyan nosztalgia céljából, ha nem gond.

    1. Logitech G500s - az első, akkor még általam komolynak hitt gamer egerem. Benyaltam én is a súlyozhatóság meg a lézer szenzor marketing bullshit-et. :DDD De ugye valahol el kell kezdeni.

    2. Logitech G300 - hagyjuk. :DDD Pici is, kényelmetlen is, sok gombos is. Felejthető.

    3. Roccat Kone Pure Optical - ezt már azután vettem, hogy rátaláltam erre a fórumra. Ezt az egeret nagyon szerettem, a maga korában elég jónak számított. Kissé sajnálom, hogy eladtam.

    4. Roccat Kova 2016 - ezt akkor vettem, amikor még megvolt a Kone Pure Optical - továbbiakban KPO - . Naívan azt gondoltam, hogyha a KPO jó volt akkor ez is az lesz, de tévedtem. Jó ideje párom anyukája használja netezésre. :DDD Ez is felejthető.

    5. Logitech MX518v1 - a legenda. Nagyon jó áron volt HA!-n. El is hoztam. Kissé ütött-kopott volt, de ez pont beleült a tenyerembe, nagyon kényelmes volt. Ez váltotta a KPO-t, amit idővel elkezdtem egyre kisebbnek érezni. Aztán ezt adtam oda neked személyesen. ;)

    6. Logitech G403 - akkoriban ez volt hivatott nálam kiváltani az MX518-at. Hasonló forma, ekkor még nem dobta piacra a Logi az G MX518 Legendary-t, ha akkor az már megjelenik, akkor lehet azt vettem volna.

    7. Razer Viper Ultimate az összes létező színben - itt robbant be a már tényleg vállalható wireless technológia, minden földi jóval fel volt szerelve, és mivel évek óta szemezgettem a Razer termékekkel ezért gondoltam egy merészet és vettem egyet feketében. Aztán fehérben, aztán az asszonynak egyet rózsaszínben. Közben megjelent az általam régóta várt játék a Cyberpunk 2077, szóval vettem egy olyan edition-t is. Na ez utóbbi itt fog velem együtt megrohadni, hacsak nem milliókat ajánl érte valami kőgazdag gyűjtő. Erre a szériára szerintem közel 200k elköltöttem. ;]

    8. Razer Orochi - melóba hurcibálós egérnek vettem a BT és 2.4GHz csatlakozási módok miatt. Sajnos hosszú távon kényelmetlen volt a kis mérete miatt ezért mennie kellett. :/

    9. Razer Viper V2 Pro - ez ütötte be a szöget az Viper Ultimate-eim koporsójába. Közel 20 grammal könnyebb, USB-C etc. Fekete és fehér VU-k mentek, annak a kettőnek az ára többé-kevésbé fedezte a V2 Pro újkori árát. Azóta is az van meg.

    10. Razer Cobra - Viper Mini csicsásabb változata. Egyedül a kapcsolók lettek optikai verziók, minden más maradt ugyanaz. Kicsi is volt, szóval hamar túl adtam rajta.

    Meglátjuk ez a Keychron hova fogja magát pozícionálni nálam. Elsődleges felhasználás az irodai laptop és a Macbook lesz neki. Teljesen pozitívan állok hozzá, semmi negatív szájíz nincs bennem.

    más:
    már elérhető az új Synapse béta. Aki bármilyen Razer perifériát vagy laptopot használ szerintem egyelőre fel ne tegye, hacsak nem akar a gyártóval az erre dedikált fórumokon gyakorlati tapasztalatokat megosztani. Elég apróbb/idegesítő problémája van. Csak hogy legyen mit ekézni, mostmár simán bezabál 1GB RAM-ot az összes Razer folyamat. Eddig azért elvolt nálam 3-400 MB-al. Hogy mennyi helyet foglal az SSD-n azt már meg sem nézem. A felhasználói felület szerintem design szempontjából eléggé visszalépés. Nem konzisztens a kinézet. Vannak dolgok amik szögletesek, vannak dolgok amik lekerekítettek. Elég hányadék az egész. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák