Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Tsebacsi #98712 üzenetére

    "Szóval azért rágom még a témát mert nem akarok szart venni."

    Pedig lassan minden létező paraméterét körbeírtad egy ilyennek a vágy szintjén. :DDD

    48 mm magas: Nem is tudok ilyen létezéséről az értelmes halmazban. A 42 mm is már igen magas, és azzal sem lehet Dunát rekeszteni, ráadásul ezek az én kézméretemhez is még éppen jók (20,2 x 10,5 cm, pincer claw grip). Még egy Zowie EC1-C(W) sem magasabb, és ez már palmozni is böszme nagy a kezedhez, nemhogy clawra.

    Gyűrűsujj/kisujjtámaszok: Megint csak szinte nem létező részletek az értelmes halmazban. Van egy megosztó formájú Cooler Master MM720, és kb. ennyi. Ez claw griphez való, a kézméretedhez is jó, de úgysem fogod megvenni.

    "120-130g simán belefér"

    Csak a magam nevében tudok nyiltakozni, de komolytalan szemetet elvből sem ajánlok, még az ellenségemnek sem, így ebben a halmazban mindenkinek a saját belátására van bízva, hogy mire égeti el a pénzét. Ha valaki tanácsot kér, hogy milyen ilyet vegyen, akkor a tanács az, hogy semmilyet, ajtótámaszték van olcsóbban is.

    Nincs egyetlen objektív szempont sem, ami alapján egy ilyet ajánlani lehet, mert még azon a felső határon is túl van alsó hangon 20-30-40 grammal, amit azok szoktak választani, akik a kezük bizonytalanságának mitigálására használják az egér tömegét (~90 gramm felett már ez is kontraproduktív), tipikusan tac shooterekben. Amúgy meg Zowie EC2-CW, és kitömöd horgászólommal. ;]

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák