Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz juuzer #94884 üzenetére

    Nekem is 20,2 x 10,5 cm, és így top kategóriás nálam clawra, de ha a fogásod jobban hajaz a palm gripre, akkor van jobb is.

    "most ikeás újratölthető van benne, de így picit nehéznek érzem."

    Mert az is. 82 grammra le lehet hozni (még ez sem kevés, de már élhetőbb), ha 7,5 grammos Energizer Ultimate Lithium AAA mikroceruzát és egy kis galacsin alufóliát használsz (hogy érintkezzen). Ha még a tenyértámaszt is leveszed, 74 grammnál jársz.

    "most ikeás újratölthető van benne, de így picit nehéznek érzem."

    Persze, mert már kissé elavult konstrukció. Zsír szenzor, forma és wireless, de filléres kapcsolók, filléres talpak (szóval + 5000), és még optimális elemmel is kissé nehéz. Egyébként még mindig kb. ár/érték bajnok a wireless szegmensben.

    Szerintem neked is érdemes lenne megnézned a Lamzu Atlantist, a Pulsar X2-t, az Endgame Gear XM2we-t és a Cooler Master MM712-t. Budgetben az Endgame Gear XM1r-t (Aprón 10-esbe szoktak menni a makulátlanok, de néha még bontatlanul is akadnak ennyiért, aztán ha bejön, lehet ráúszni az XM2we-re, mert wireless és még könnyebb is 8-9 grammal! A Lamzu Atlantis is nagyon hasonló formájú.) és a Cooler Master MM710-et (és ha bejön, akkor majd MM712).

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák