Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    LOGOUT blog

    válasz olymind1 #94672 üzenetére

    Én egy kerek 10-esért vettem (postával együtt), full dobozosan, hiánytalanul és megkímélten, apróról. Eseti, de a reál aprós ára ennyi (10-12k).

    A 20 db hexa grip, ami rajta van, 1600 pénzbe került. A japán Omronok párja 500 magyar valuta volt, és a négy Hyperglide MX-2 tappancs (tehát a szett fele) is ennyire jött ki (jó, ezzel mákom volt).

    "Átlászót illetve fehéret meg nem szeretnék."

    Raksz rá gripet (úgysem árt rá, kategóriákkal jobb így), és a nagyja már el van takarva.

    Szerintem Top 2 cucc fingertiphez, vagy 2 hónapja mainelem, pedig nem is ujjbegyes vagyok/voltam. A Top 1 atm értelemszerűen a Zaunkoenig M2K, de az kicsit más foci.

    Egyébként lehet még külföldről venni új MX310-et, csak annyiért, hogy inkább nem akarod tudni (30-40k + posta, ami megint vagy egy 10-es). A használt töredékáron van. Viszont ebből kiindulva akár egy Xtrfy MZ1-et is kipróbálhatsz, de ettől függetlenül továbbra is tartom, hogy fingertipre jobb a HSK.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák