Új hozzászólás Aktív témák

  • gordonfreemN

    addikt

    válasz Szellem. #92626 üzenetére

    Azt is megerősíteném, hogy 2-3mm magasságban számomra már brutál észrevehető.
    Még a GPXS 40mm-el kicsit laposnak tűnik, kevésbé alkalmas palm-ra, addig az xlite v2 43mm-rel meg mint egy ház a gpxs-hez képest, tartja fajinul a kezem (azt nem mondom, hogy minden tekintetben tökéletes számomra a v2, mert nem így van).
    Ugyanez szélességre is: gpxs-ről lelógnak az ujjaim az egérpadra, kicsit zavar, a a v2-nél nincs ilyen.
    Kézméretem 19cm alatti pár mm-rel.

    szerk: üzemidőt most tesztelem. Még jelentkezem.

    szerk2: Még egy kis kiegészítés a v2-vel: a talpai igen jók, első egerem aminél eszembe nem jutott cserélni egyből. A jobb bal klikk kicsit hangos, nem tapasztaltam előtte ezt a khali-t, nyomásérzésre meg amúgy tök jó. Az oldalsó gombjai is tök jók, ilyet se tapasztaltam még. A görgő elmegy, legalább halk de nem annyira elkülönült mint a gpxs-nél, ami ott nagyon tetszik. Nyomásra ez is teljesen rendben van.
    Ami bánt, hogy nem tud programok közt váltani a polling rate-en, mint a logik, meg hogy hibázik 500Hz-en, ami amúgy nekem bővel elég lenne és üzemidőben így tök jól jönnék ki.
    Kábelje is brutál jó, bár erre én nem adok.
    24k a leet.hu-n, ennyiért szerintem elég jó.
    Amúgy tök érdekes, mert könnyebbnek tűnik mint a gpxs, pedig együtt fogom a kettőt és lemérve is egyformák. Talán a nagyobb mérete miatt csak az elme játéka vagy a fogása jobb és azért.

    [ Szerkesztve ]

    ¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.

Új hozzászólás Aktív témák