Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Tikakukac #91347 üzenetére

    "Ez nagyon szomorú."

    Miért?

    "Az alapján amit én látok ez igaz 30k fölött is."

    Ez egyáltalán nem igaz. Normál árakat nézve átlagosan 18-20-tól már igen kellemes darabok vannak, de alattuk is előfordul egy-két kifejezetten jó modell.

    "A 14 napos elállás meg tud menteni,"

    A magam részéről ilyennel biztos nem küzdenék, csak a legeslegvégső esetben (értsd igen sok tízezres/százezres tétel, ami tényleg nagyon nem jó, bár ez nem igazán jellemző, mert vásárlás előtt a legapróbb részletekig megtudom, hogy mit fogok venni, ha meg épp kísérletezés van, ott bevállalom az esetleges buktát), de a filléres kategóriába tartozó, dzsunka egerekkel kizárt. Levelezés, mászkálás, küldözgetés ----> nein, nicht gut. Garanciáztatni is legfeljebb csak akkor, ha a szenzor hal le, esetleg komolyan gyári hibás, de mikrokapcsolókért, görgő encoderért, talpakért vagy kábelért biztos nem.

    "Első hiba. A hardver nem minden"

    Csak majdnem minden; nincs itt hiba. Ha az nem számít valakinek (vagy nem tudja, mennyire számíthat), az alapvetően nem jön ide, mert bemegy egy boltba vagy random rendel a netről valami túlhype-olt cuccot, ami vagy jó lesz vagy nem. Gondolom, hogy te sem nagyon ajánlgatsz egymagos Atomokat és Celeronokat, vagy mondjuk HD Ready TN paneles, konzisztens színeket nem ismerő, alacsony fényerejű kijelzővel szerelt, 2-4 GB RAM-os mobilgépeket a jónépnek, hiába kellemes a burkolat tapintása.

    "Pedig de, mert látod, adok egy konkrét egeret, ami jó nekem x éve és az a válasz, hogy passz."

    Arról nem tehetünk, hogy egy ennyire egyedien bumfordi, régen sem ajánlott modell a zsánered. Egyébként ha a pénz nem számít, akkor akár a Piranha Mouse Modsot (PMM) megkeresve le is gyártathatod a 3D nyomtatott kitet, aztán Lightspeedes Logitech belsővel lesz egy ilyen (vagy bármilyen) méretű és formájú, állítható gombfeszességű és mágneses csatolóval tölthető, 55 gramm körüli egered, noha egy kicsit várnod kell rá.

    "Én a Pulsarokról azért olvastam gondokat"

    Mit? Nekem egy wired van, egyet eladtam, de volt itt V2 mini is 1,5 hétig, plusz az utóbbi néhány hónapban topiksláger. A régebbi wirednél egyedül kb. a főgombok keménységét mondanám nem épp ideálisnak, esetleg a talpak méretébe és formájába lehet belekötni, de ez részben egyéni preferencia (padtípushoz párosítva milyen mértékű kontroll érzet kell). A görgőből jobb szeretem az igen feszes Alps encodert, ezekben nem az van, de egyébként az sem fos. Oldalgombból már találkoztam jobbal, de szerintem használhatók, a wireless V2-ket meg már nem érinti a tappancs dolog, és a fő klikkek is kicsit könnyedebbek lettek, nem kell úgy izmozni velük.

    Ergo halmazban eléggé best buynak számítanak.

    "Ez a második hiba. Premiere Pro alatt nem a 360noscope a lényeg, hanem, hogy mondjuk a plusz 2-3 gombodat és az oldalra lapozgatásodat tudod használni és valami egészen más dimenzióba kerül hirtelen a jobb kezed csak ezek miatt. Megjegyzem, anno játszottam versenyszerűen, tudom mi fán terem a buli, de azt kéne megérteni, hogy teljesen más igények, sebességek és mikéntek vannak egy power usernél irodai környezetben."

    Megint csak nincs hiba. Vannak dönthető görgős vagy sok oldalgombos egerek, amik emellé nem határ fosok. Egyébként én is "power userkedem" irodai környezetben napi rendszerességgel, timeline-nal is találkozok nagynéha, mausból meg csak most van 20 a sufni tövén, szóval megfordult már itt ez-az. :))

    "Én tudom, hogy filléres tétel, mert túl vagyok pár cserén, de, hogy nem belezek ki egy aranytömb értékű egeret amit újonnan veszek, az biztos."

    Ha valami nagyon nem tetszik, ez itt nem szokott problémát okozni. ;]

    "Jön egy Proclick és egy Mini is, meg találtam negyed áron Vipert."

    A Vipert szerintem nem fogod tudni annyira kényelmesen clawozni/palmozni, mert nagyon alacsony, léteznek ehhez sokkal jobb formák. Kis kézzel még esetleg (inkább yeti mancs + fingertip kombóval tudom idealizálni) de lehet, hogy az optikai switch-eitől sem leszel elragadtatva.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák