Új hozzászólás Aktív témák

  • juuzer

    addikt

    Sziasztok!

    Nemigen terveznék egeret vásárolni, igazából csak egy kérdésem lenne. Viszonylag nagy kezem van, cserébe hosszú és vékony ujjaim vannak, lol. :D (20x10,5 cm)

    Viszont nem tudom megtalálni azt az egeret, ami kényelmes. Anno azt hittem, hogy palm gripelek, de inkább claw grippel használom az egereket. Volt egy Deathadder Elite-em, igazából szerettem, de hamar megadta magát. Azóta kb gyűjtöm az egereket, semmit se tartok elég kényelmesnek. (Pl. Lol-hoz egyértelműen a Viper minit tartottam a legjobbnak, FPS-játékokhoz meg a G305-öt.)

    Na most az lenne a kérdésem, hogy van e olyan szimmetrikus egér, aminek a "púpja" viszonylag hátul van? Van egy Viper Ultimate-em, viszont annyira lapos a háta, hogy nem tudom megtámasztani a tenyeremet, viszont a G305-ön tökéletesen megy ez. Ezt viszont kicsinek érzem és sokszor szokott fájni a kezem egy gaming session után. Jól gondolom, hogy mondjuk egy Superlight megoldaná ezt a problémát? (Van Rival 3-om, wired (otthon) és wireless vezióban is, nem rosszak, de nem is a legjobbnak tartom őket kényelem szempontjából.)

    Előre is köszönöm a helpet! :)

    Vamos a la playa.

Új hozzászólás Aktív témák