Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz NightGT #88639 üzenetére

    "MZ1-el shootert játszani biztos nagyon lehet, általános használatra óvakodok csak tőle."

    Ugyanígy voltam vele. Puffogni egész kellemes volt, de netezni/dolgozni annyira nem rajongtam érte. Saját, tartós használatra, az ajánlott plecsnit nem randomra biggyesztettem rá.

    Akkor viszont lehet, hogy a Skoll Minit lenne érdemes kipróbálnod. Lényegesen kisebb a Skollnál vagy az Xlite-nál.

    A Pulsar érkezte előtti hetekben a Hati S-t és a Skoll Minit váltogattam leginkább (ez keltette fel az érdeklődésemet a Pulsar iránt), és eléggé bejött, viszont a Skoll Mini/Pulsar párosból szerintem azért favorizálom az utóbbit, mert az utóbbi 2-2,5 évben 99 százalékban klasszik Doomot játszom, de nem a szétmoddolt GZDoomos fajtából, így egyáltalán nincs vertikális mozgás, és ennek a nagyobb mérete valami baromi stabil érzést ad (meg egy hangyányit mintha smoothabbnak érezném a PAW 3370-et a PMW 3389-nél, bár lehet placebo).

    Ez pláne igaz in-game -shorttics paraméterrel (a legkisebb elmozdítás a fix 1 fok, ha demót rögzítesz, ez alap), plusz carry fractional ticks: off beállítással (a nagyon lassú és nagyon finom elmozdítást egyáltalán nem regisztrálja, hadirokkant csigatempóban átaraszolhatsz az 8XL-es egérpadon, a PoV akkor sem mozdul), gyönyörűen lehet vele folyni fix szögekre fordulva (szerintem ha megnézed ezt, megérted, hogy mit hablatyolok :DDD).

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák