Új hozzászólás Aktív témák

  • Picco

    addikt

    válasz PAtr0n #87581 üzenetére

    latom gyors fejet grottal a nyuluregbe. :)
    5 ev mulva, visszagondolsz majd erre a napra...itt kezdodott minden.
    addigra mar tobb mint 73 gaming eger buszke birtokosa leszel, a feleseged elhagyott, a kutyad sem csovalja olyan hevesen a farkat amikor meglat, de erre gondolva csak legyintesz egyet, hiszen a pebls meg nem tudja....nem sejtheti hogy sikerult az elmult egy ev alatt az osszeset modositanod, minegyiknek hot-swap kapcsoloja legyen!
    neha beugrik a fejedbe a kenyelmetlen gonolat: lehet hogy tultoltam? de nem, nem alltal meg...nem allhatsz meg itt, mar regen eldontotted hogy kerul amibe kerul, megtalalod magadnak a T O K E L E T E S bit-ragcsalot!
    lakasodat egett muanyag szag lengi be ahogy a 3D nyomtato lazasan berreg egy enyhen modositott eger hazat nyomtatva...szelloztetnel te szivesen, hiszen nem vagy te allat...de kint hideg szelek fujnak, a gyerektartas es a havi uj egerek megvetele utan mar alig marad penz zacskos ramenre...es a homerseklet poent kellemes a 3D nyomtatonak koszonhetoen.
    ejszaka remalmodbol felebredve halkan suttogod sejtelmes RGB fenyaradat mellett ami a kollekciod egy reszebol arad: klikk klikk klikk, ugy is megtalallak. :DDD

    **Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

Új hozzászólás Aktív témák