Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz arcitec #85922 üzenetére

    "Hány éves vagy ?"

    A 40 már közelebb van, mint a 30. Lehet, hogy ezért tartom magam az olyan alapvető dolgokhoz, mint hogy nem futtatok fölösleges köröket azokkal, akiktől a segítséget várnám, hanem felkészülten kérdezek. Eddig minden totyikban bevált. :))

    "Szakmai totyik mi? Mi a totyik címe hö? Nyisatok magatoknak egy hány egeret nyomkodtam má topikot. Még jó hogy, ha ezzel foglalkozik."

    Elég ingerülten értesz velem egyet. ;]

    "Mi a totyik címe hö? "

    Ha már hö, akkor mivel indít az Összefoglaló, hö? Némi (10-ből 9-szer figyelmen kívül hagyott) instrukcióval és egy linkelt táblázattal, amiben feketén-fehéren benne van, hogy a kettő az utolsó milliméterig egyezik.

    ))

    "Egyébként meg írd csak be, hogy logitech.hu termékek és majd meglátod,hogy csak a G203 van ott."

    Nem, én általában szeretném megtalálni a választ arra, ami a kérdésem, ezért jelen esetben először inkább a Google keresőbe írnám be, hogy "Logitech G102 G203 difference", ütnék egy Entert, majd a 0,5 másodperc alatt kapott 12 700 találat közül kattintanék a legelső linken, ha már az Összefoglalós történetet nem erőltettem.

    :DDD

    "Bocsi hogy itt mertem kérdezni .. "

    Azért nem kell seppukut inicializálni a sarokban. Nem a kérdezéssel volt baj, csak az effort hiányával. Még azzal sem annyira, mivel a figyelmetlenség bárkivel megeshet, így inkább a válaszadó nevelésére tett kísérlet volt a kevésbé elegáns. Te sem biztos, hogy vidáman hancúrozva fogadnád, ha egy olyan topikban, ahol hosszú ideje, folyamatosan másoknak segítesz, viszonylag rendszeresen olyan kérdéseket kapnál, amikre a gugli szó szerint egy másodpercen belül legit választ ad.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák