Új hozzászólás Aktív témák

  • haly

    őstag

    válasz haly #83419 üzenetére

    Köszi még egyszer mindenkinek a véleményt!

    Megvettem az MM720-at végül.
    Nyilván formára egyáltalán nem lett meglepetés, hisz előtte egy Xornet-et nyúztam évekig.
    Az egér nagyon könnyű, azt hittem nem fogom ezt szeretni benne, de tévedtem. Kifejezetten jó ez a légies érzés. Annak ellenére, hogy ennyire könnyű a kábel szinte érezhetetlen. A Xornet kábelét leszigszalagoztam egy megszokott pontra az asztalon, így nem zavart. Az MM720-nál semmi ilyesmihez nem kellett folyamodnom, ugyanis akárhol van a madzag, szinte észre se veszi az ember.
    Én 1600-on használom, Xornethez képest mégis kicsit "érzékenyebb".
    A DPI állítást is gyorsan meg tudtam oldani szoftveresen, az egyik oldalsó gombra mappeltem. Ezen kívül a gombjaira további funkciók is mappelhetők a görgő lenyomásával együtt.
    Egyetlen kifogásolni való dolog van benne, mégpedig az RGB.
    A világítás tök szép és jól is néz ki, viszont nem egyenletes a görgőnél és teljesen más színt jelenít meg, mint amit a szoftverben beállítok. Ezen kívül fehéret egész egyszerűen nem tud. Inkább halvány kéknek mondanám a teljes fehéret.
    Mivel sok RGB-s cuccom van, ezért ez a szoftver-valóság közötti diszkrepancia nem újdonság, de ennél az egérnél valahogy új szintre emelkedik. Ettől függetlenül kis próbálkozással ki lehet keverni az áhított színt.

    Összességében nagyon meg vagyok elégedve.

    :R

Új hozzászólás Aktív témák