Új hozzászólás Aktív témák

  • Zaied

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    Szeretnék megkérni mindenkit, hogy a hasra ütés szerű ajánlásokat kerülje. Amik az ajánlóban vannak egerek szakmailag elismert tesztek alapján kerültek be.
    Szeretnétek segíteni másoknak akkor kérlek titeket első sorban ajánlóból javasoljatok(ezért van). Mást is lehet természetesen ajánlani, de olyat amivel legalább van személyes tapasztalatotok(nem az árukeresőn olvastatok valamit és bebiggyesztetitek ide), nyugodtan oda is lehet írni az ajánlás mellé hogy miért jobb ez mint bármi ami az ajánlóban van. Nagyon elszaporodtak az ilyenek mostanában. Majd jön vissza az illető és panaszkodik hogy egy rakás vacak és aki ajánlotta még egyszeres se próbálta. Ez senkinek se jó, egymást segítsük ne szivassuk...

    Más ha ajánlottunk valamit, törekedjünk csak típust ajánlani nem boltot, majd mindenki eldönti hol veszi. Kivétel ha valami csak ott van, a fórumtárs ragaszkodik a bolthoz vagy akciós akkor nem számít.

    Én is ha ajánlok egeret az mind olyan amit legalább 1 hónapig használtam is, amiket nem szoktam mondani azok általában ebből kiesnek vagy jobbnak gondolok egy másikat.

Új hozzászólás Aktív témák