Új hozzászólás Aktív témák

  • gordonfreemN

    addikt

    Néhány tapasztalat a G603 és G305-ről.
    Pontosság egyebekről nem írnék, az már úgyis volt, illetve nem játszok.
    A G603-mat egy AA elemmel használom, a súlyuk így hasonló.

    Összeszerelésben számomra mindkettő megfelelő, enyhe nyomorgatásra illetve normál használatra nem recsegnek.

    Vezetéknélküli működés: kiváló! Érdekes mód, volt nálam decemberben egy logi silent billenytűzet és egér szett, de borzalmas volt. Mondjuk nehezített pálya, mert 4m távolság, közel a routerhez a stick, a stick és az egér közt vagyok minimum én, de általában még feleségem is takar és az ő laposa pont a légvonalba benne. Ennek ellenére remekül működik mindkét egér.

    Zajosság: a G305 klikkjei jobb és bal gomb halkabb és puhább, a középső görgő klikk is és az oldalsó klikkek is halkabbabbak (sőt a görgő és oldalsók lényegesen halkabbak), de a görgetése viszont hangos. Aminek oka lehet, hogy görgetéskor határozottabb a fokozatokba ugrás (mondjuk én ezt jobban szeretem) szóval nálam hangerő tekintetében a G305 minden téren nyert.

    Használat/kényelem/fogás: sajnos a G305-öt használva érzek némi feszülést/kényelmetlenséget a kezemben, mint a többi egérnél amelyek nem támasszák a tenyerem. 17cm hossz és 11,5cm keresztben hüvelykujjal, elvileg közepes méretű a kezem mégis a 603 jobbnak tűnik egyelőre.
    A fogásom palm és claw grip közti, illetve van amikor közelítek a palm-hoz.

    Nagyon nehéz döntenem, mert több tekintetben jobban tetszik a 305, viszont kényelemben inkább a 603 felé billen a mérleg nyelve. Viszont jelentősen drágább is (14 vs 19k), ami csak azért baj, mert sok szempont van amiben a 305 jobb. Remélem a 14 napba bele fog férni a határozott konklúzió és nem hozok egy kényszerű döntést (mindkettőt nem akarom megtartani, van még itthon egér...).

    Ha van ötlet, hogyan tudnék jól dönteni, szivesen meghallgatom/elolvasom.

    Most vettem egy QCK heavy medium padot is, ezzel mit kell tenni, hogy kisimuljon?

    [ Szerkesztve ]

    ¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.

Új hozzászólás Aktív témák