Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Doom

    aktív tag

    válasz Zaied #81873 üzenetére

    Köszönöm az ajánlásokat. Kis tapasztalati beszámoló, elnézést a hosszáért.
    Sikerült 1-2 napig kipróbálni a CM 710-est és a Viper minit. Utóbbi sajnos túl keskenynek bizonyult, a CM 710-esen pedig valahogy olyan idegesítőek a lyukak, hogy zavarja az ujjaimat (mert a lyukacsos részen fogom). Pedig a formája nem lenne rossz. Más lyukas egereknél nem éreztem ezt érdekes módon, valszeg a lyukak kialakítása nem jó nekem.
    Elmentem a Pixelbe, ott is végigfogdostam jópár egeret. A Hati-S, Sköll-S, Deathadder mini és a Model O- túl kicsinek bizonyultak. Keskenyek, és az ujjaim túlzottan előre nyúlnak a gombokon. Xtrfy M4 nem volt rossz, de kifordul a kezemből. Xtrfy M42 már egész jó volt, a Model D- is szó-szó. A normál Viper és a normál Hati volt még talán a legjobb, de az utóbbi az Endgame után kevésbé minőséginek hat, a Viper meg nem tűnt annyival kényelmesebbnek, hogy megérje lecserélni. Lehet persze, hogy ezt is próbálnom kellene egy-két napig.
    Arra kellett rájönnöm, hogy nincs olyan közép-felsőkategóriás egér, amely belesimulna a kezembe, valószínűleg úgy fogom az egeret, ahogy egyik gyártó sem gondol rá, vagy nem tudom. Ha jól értem, kb. úgy, mint SynthWave, ahogy előttem írta, csak kicsit kisebb a kezem. Mivel viszonylag hátul fogom az egeret, a legtöbb esetben nem oda esik a hüvelykujjam, ahová a gyártó tervezte (a keskeny részre), hanem kicsit hátrébb, az oldalsó ívre, ami kényelmetlenné teszi a fogást. Ezért volt jó a Diamondback és a G203, mert azoknak nem íves az oldala, és ezért viszonylag jó a Hati M, aminek kicsi az íve az oldalában.
    Ezért arra juttottam, hogy át kell szoknom valami olyan fogásra, ami kompatibilis a mai egerekkel. Addig kísérletezem tovább az Endgame-mel, mert amúgy a formáján kívül nagyon jó egér. Mivel nem játszom kompetitíven, ezért nem életbevágó a dolog.
    Illetve, ha tudtok olyan egeret, aminek oldalt nincs, vagy kicsi az íve, akkor azt még szívesen venném.
    Köszi még egyszer.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés