Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Dr. Akula #7933 üzenetére

    Én ezzel úgy vagyok, hogy kb. mindenki véleményére teszek nagy ívből, egészen addig, amíg saját kezűleg ki nem próbálom. Majd én eldöntöm, hogy milyen.

    És ha pl. egy Logi G700 egy kacat normális játékra, akkor ha egy Fatal1ty-vel összenőtt k1llsen, akiknek a hátukból sarjad két Kodiak mondja, hogy jó, akkor se hiszem el. Mert próbáltam és tudom, hogy nem az. Pénz beszél, kutya ugat.

    Te azt is elhiszed, ha egy felkapott játékos azt mondja, hogy a Holdon már 40 éve van uránbánya, amit a KFC működtet?

    Olvastad, hogy mit írt iamthesonar? Nála nem olyan "bőven jobb", kb. ugyanaz a skill-osztály (CS-ben), csak fórumtársunk 3 éve már visszavonult az aktív versenyzéstől. Ahogy ő is mondta, ha Kodiak a mérce, akkor neki is nyugodtan hihetnél, ha már egy hozzám hasonló, teljesen eltévedt, abszolút clueless nyomorultnak nem...:U :o

    De mit is használ a félistened 7-8 éve? Erre válaszoljál. ;]

    Bevallásod szerint neked az MX 1000 is tökéletes volt (többek közt FPS-re :Y --- brrr, belegondolni is iszonyú), szóval a tapasztalataid...hát...na. Az érzékeid cserbenhagytak. :DDD
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------

    Tibii91: Igen. Köptetőtea vagy ricinusolaj helyett. A VISSZAolvasás, ugye...

    Mire kell az egér? Pad? Hogy fogod?

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák