Új hozzászólás Aktív témák

  • Win-T

    senior tag

    Üdv!

    Pár hete írtam ezt az egér probléma topikba, de nem igazán reagált rá senki. Megpróbálom itt is, hátha látogatottabb a helyszín.
    Szóval: balkezesként rengeteget szívtam már a megfelelő egér kiválasztásával. Ami nekem eddig a legtökéletesebb volt formára, méretre az a Deathadder Left Handed Edition - minden szempontból a tökély részemre. Elhasználtam már kettőt. Most egy Asus ROG Sicát nyúzok de ő is lassan a végéhez közelít úgy érzem. Megkopott már rendesen a felülete és a duplaklikkelés is egyre gyakoribb jelenség. Gondoltam befizetek újra egy Razerre de sajnálattal kellett megállapítanom, hogy a direkt balkezes verziót más egyszerűen sehol nem forgalmazzák Magyarországon. Amazonon, E-bayen 30k forintnak megfelelő pénzekért találtam - amit azért már sokallok - márciusi - áprilisi szállítással, és nincs is igazán tapasztalatom a külföldről való rendelésekkel, szívesebben maradnék inkább itthon.

    Szóval, hogy a lényegre térjek:
    1. Tudtok-e esetleg az országban olyan forgalmazót, üzletet amelyik a Left Handed Editiont be tudja szerezni?
    2. Van-e itt a közösségben olyan szaki aki esetleg a régi két példányomat fel tudná újítani? A régebbinek a bal gombja szenved heveny duplaklikkelő betegségben, a másiknak pedig görgő problémája van (görgetek egyet lefelé a képernyőn meg azt látom, hogy ugrik az oldal lefelé hármat, felfelé meg ötöt). Ahogy az összefoglalóban látom ezek ismert problémák és talán javíthatóak is, de nekem ehhez nincs meg a szakértelmem sem a szükséges eszközeim.
    3. Esetleg tudtok-e olyan egérről amelyiknek direkt balkezes formája van és hasonló formával, paraméterekkel rendelkezik mint egy Deathadder?

    Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák