-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BxL
csendes tag
Sziasztok,
lehet hogy túl speciális kérdés, de úgy látom, elég részletesen tárgyaljátok itt az egereket, hátha van ötlet:
közel 70 éves, nehezen tanuló "kezdő" embereknek, rokonaimnak keresnék minél robusztusabb egeret, vagy könnyen használható trackball-t, csak alapfokú internetezéshez, egyszerű böngészéshez.
A fő probléma, hogy nehezen tanulnak bele a dupla kattintásba úgy, hogy közben ne mozduljon el a kezük alatt az egér. Azt gondolom, ha egy kellően nehéz vagy talán kis felbontású egeret fognak meg, nem indul el sima kézremegésre egyik irányba sem, akkor könnyebben tudnának kattintani, navigálni vele.Létezik vajon ilyesmi? Illetve van gyűjtőneve az ilyen típusú egereknek?
Köszönöm,
BxL||
-
gaben22
senior tag
Nem válasz a kérdésedre, de duplakattintás netezés közben ritkán kell, oprendszerben meg be lehet állítani, hogy ikonok 1 kattintásosak legyenek. Böngészéshez meg keress rá neten lehet létezik valami böngésző kiegészítő, amit pont az idősebb embereknek találtak ki (kitudja miféle dolgok segíthetnek nekik).
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: GPU: Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk
-
addikt
válasz PR0JECTNR56 #75305 üzenetére
Szívesen! Közben megtaláltam szerintem a bestbuy talpat is hozzá:
2x Tiger Gaming Teflon talp - 7,22 USD (Registered Airmail-el ráadásul)[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
addikt
Én a G603-ra vettem már. Talán kicsi túl puha, lehetne tömörebb/keményebb. De siklik legalább annyira mint egy jaffa talp. Mindenképpen jobb, mint a fekete Alis xarok.
HyperGlide-ot sose vettem, ahhoz nem tudom hasonlítani.[ Szerkesztve ]
-
aRm1n
aktív tag
Sziasztok!
Átnyálaztam az egérajánlót, de bizonytalan maradtam... kérhetek egy kis segítséget?
1. Maximum 15-16e forintot tudok rászánni
2. Újat keresek
3. Hazai forgalmazóktól tudom csak beszerezni
4. Kizárólag CAD-ezésre (és irodai munkára) használnám
5. A mostanit fingertip módon használom, mert kicsi (Logitech M185...)
6. A kézméretem 18 cm
7. 1000 dpi-t tud a mostani
8. Fontos lenne, hogy legyen rajta pár plusz gomb, amit a gyakran használt AutoCAD funkciókra tudok makrózni. Ugyancsak fontos, hogy pontos legyen és tartós. Mindegy hogy vezetékes vagy vezeték nélküli, viszont a gamer fícsörökre nincs szükségem, a munkahelyemen nem szükséges villognia, szóval valami visszafogott külsejűt keresek Nagyjából ennyi. Előre is köszönöm a segítségeteket!Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan Logitech egér, mint a G603 és tudja a Free Spin görgetést is
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
ssid3956
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egér választásához.1. Mennyi a keret?
8000 Ft2. Használtpiac játszik?
nem3. eBay, külföldi rendelés játszik?
nem4. Mire használnád az egeret?
Böngészés, excel, worksheetek, általános productivity, Illustrator, Photoshop, videóvágás.5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
Fingertip és palm között változik, talán inkább fingertip.6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
19,5 cm.7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
Nagyon ritkán játszok csak.8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
oldalsó gombok böngészőben előre-hátra lépéshez. világítás nem fontos.Köszönöm a segítséget előre is!
-
Vanir
veterán
Beírtam a HyperX Pulsefire Core-t az ajánlott listába, illetve továbbra is szívesen veszek mindenféle javaslatot.
-
Vanir
veterán
CM MM530 vagy MM520 így első blikkre, bár szerintem az MM530 jobb lesz. Kényelmesen, könnyen lenyomható görgőgombja van, CAD-hez szerintem ideális lesz. Normális egérpadot is vegyél alá, hidd el, megéri.
Tartósságot hagyjuk, max két-három évvel lehet számolni minden egér esetében 2019-ben. Ebből a szempontból sajnos mindegy, hogy 10 vagy 50 ezres kategóriából vásárolsz. -
mpierre
veterán
Üdv!
Gyors kérdés:A Roccat Kone Emp kapcsolói mennyire tartósak? Csak azért, mert az Exon F60 garis cserére került a duplát klikkelő jobb gombja miatt és a méret miatt a Roccatot választottam.
Amúgy ez már nem is egér, hanem patkány, de nagy kézhez egész kényelmes. Ugyan az Exon F60 formája mesébe illő volt számomra.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
-
Mclovin
senior tag
Sziasztok!
Újabb egeret próbálnék ki a DM1 FPS Pro után (tök jó kis cucc szerintem, csak nekem kicsit csúszik). 18.5 cm kéz, palm és fingertip közötti fogásra valamit? Zowie Za13-l szemezek,bár a múltkor volt szerencsém G Pro wireless-t fogni... Amik eddig bejöttek (FK2, Kone Pure Owl Eye). Esetleg valakinek valami ötlete lenne még?
-
Szesz1984
csendes tag
Sziasztok!
WoW-hoz keresek új egeret.Most egy Logitech g700 van,de kezdi megadni magát.
A lehetséges utódok amiken gondolkozom:-Razer Naga Trinity "gondolom adott hogy miért"
-Logitech g502 hero "ahogy néztem,ez fogásra és alakra hasonló mint a g700"
Csak wow lesz vele,max egy kis diablo.A keret teteje kb a razer ára,valahol 35k magassága.Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Nagyobb kézhez milyen egeret ajánlanátok FPS játékra?
Köszi! -
Szesz1984
csendes tag
-
gery14
senior tag
Sziasztok. Asus Rog sicam van a görgője szar gari van rá de nem ér nekem anyit h rohangáljak vele. Ebayrol vagy Alirol honan tudnék venni hozzá mikro kapcsolót kicserélném magamnak mint a garival szorakozzak..
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
addikt
válasz gery14 #75338 üzenetére
Azért ezt jobban is kifejthetnéd. Ha rossz a görgő nem mikrokapcsolót kell cserélned, hanem nagy eséllyel encodert. eBay és Ali-n találni. Viszont macerásabb, mint kapcsolót cserélni.
Ill az egér problémákkal foglalkozik külön topic amúgy, itt segítenek neked milyen kell bele szerintem: [link][ Szerkesztve ]
-
gery14
senior tag
Ha a görgö közepére katintok nem mindig érzékel a görgetés az hibátlan. És ruhadtul idegesitő. Nagyon szeretem a formályát jo kis egér. de rendeltem egy Logitech G203 Prodigy-t .
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Atish19
őstag
Sziasztok! Légegér témában tudnátok segíteni? Csak filmezéshez használnám, hogy ne kelljen folyton felkelnem az ágyból ha ki akarom este kapcsolni a pc-t miután vége a filmnek. Ha van rajt dedikált pause/resume gomb az maga lenne a mámor. Javarészt kínai webáruházakban találtam ilyeneket. Tudnátok mondani valami ajánlott típust nem horror áron? Mondjuk max 5-6000Huf környékén nagyságrendileg.
[ Szerkesztve ]
-
gaben22
senior tag
válasz Atish19 #75343 üzenetére
Linuxot használok, Windowshoz nem értek nagyon, de gondolom ott is lehet írni valami kis scriptet (Powershell?), ami tol egy shutdownt, ha a lejátszód (mpv...) exitus (bruhaha orvosoknak dupla poén).
Esetleg ez?
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: GPU: Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk
-
jaffa 2843
Ármester
-
sutyi^
senior tag
Vizeseknél blanket -20% Logitech Gaming akció emitten
G102 - 6390Ft-ért vihető.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
Kupszi
aktív tag
Végül elmentem a Media Markt-ba és vettem egy Logi 102 Prody-t. Érdekesség hogy 2 féle változat volt az egyik 6000dpi a másik 8000. Árba nem volt különbség a nagyobb verziót vettem le a polcról.(le is volt árazva 6999forintra.)
Ma este fogom tesztelni majd kíváncsi vagyok, láttam nagyon dícsérte itt mindenki, meg ahogy elnéztem eléggé bestbuy verzió is.
Ha mégse vállna be, akkor maradok a nekem ajánlott Tt irisnél, ezt meg odaadom asszonypajtinak.[ Szerkesztve ]
Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest