Új hozzászólás Aktív témák

  • sebixxx

    tag

    Udv!

    2 napja megerkezett a Logitech g403 wireless egerem...

    Egy kis beszamolo a tapasztalataimrol - Nagyon jo tapintasa van a gombokat szerintem megfelelo erovel kell lenyomni, talan a kozepso lehetne picit konnyebb, de ugyan olyan mint az elozo egereme szoval nincs bajom vele.. Meretre picit megijedtem mikor kezbe fogtam az elozo egerem(Logitech VX revoltution) utan, de eleg konnyen megszoktam mar most es kenyelmesnek talalom kb ugyan ugy tudom fogni mint az elozot ( Ujjbegyes fogás - fingertip grip (1-2-2 ) , kozepes meretu kezem van ) , de szerintem tenyeres fogasra is jo aki ugy fogja nekem ugy nem jon be, de meretre szerintem jo arra is siman..
    Az, hogy milyen pontos oszinten szolva nem tudnam megallapitani az elozo egeremhez kepest sem, de mas erzetre az biztos, ahogy forgatom a kamerat pl lehet az allithato DPI miatt is van nem tudom, hogy mennyi volt az elozo egremmel, de most 2000dpi kornyeken hasznalom ezt es jonak tunik nekem.

    Kinezetre nekem nagyon bejon semmi csicsa csak letisztult forma, anyaga nekem kimondottan tetszik es jol van osszerakva szvsz. Olvastam a gorgorol, hogy lotyoghet valakinel nem tudom mennyire lotyoghet, de nekem nagyon minimalisan ami engem abszolut nem zavar.

    Vettem hozza egy CM Storm Swift-RX Medium egerpadot ami szinten az ajanloban volt, nagyon passzolnak tokeletesen siklik az eger, de persze ez masnal valtozo lehet kinek mi jon be.. :)

    Itt egy kep, hogy milyen egeret valtott meretbe csak, hogy ellehessen kepzelni.. Latszik, hogy meretre azert siman nagyobb mint az elozo, de kenyelmesen megtudom fogni.. :)

    Szerk. Lattam az ajanloban az van irva ehhez a g403-hoz, hogy - * Minden esetben javallott ~2000 DPI alatt maradni. Miert javallot 2000dpi alatt maradni? :)

    [ Szerkesztve ]

    I7 5820K 4.3ghz + BQ Dark Rock 3 ,Asus Strix X99 ,Corsair Vengeance (4x4 GB) DDR4 2666 MHz,MSI GTX 1080Ti Gaming X, Samsung 850EVO 250GB SSD+WD Black 1TB HDD ,Corsair RM650i 80+Gold, Phanteks Enthoo Pro M+ 4db Aerocool D.S. 14cm

Új hozzászólás Aktív témák