Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Vezetél nélküli egérre van valami ajánlott kb 5k -ig? Női kézbe kellene, sajnos nem tudtam meggyőzni, hogy vezetékest vegyen. Átlagos felhasználásra lenne.Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Szajo
őstag
Sziasztok! Érdekelne engem vezeték nélküli egér! Van Gamer egerem játékra de kell egy amit alapból használunk. (mert gyerek van szokta csapkodni az egeret stb, sajnálom ezért a gamer egeret kitenni folyamatosan, azt csak játékra használom, valamint MMO vagy hasonló játékra is a sima 2000ftost használom!)
Szóval tehát egy vezetéknélküli, 2 oldal (előre,vissza) gombos megbízható egér ami akkumlátoros max 5-6ezerért. Nem igazán számít a mozgáspontosság, nyilván ne legyen olyan, hogy ha hozzá se érek remeg az egér stb de nem játékra/nem FPS re lesz az egér!Válaszokat segítséget előre is köszönöm!
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egér vásárlás terén.
Makró egeret szeretnék vásárolni egy MMORPG játékhoz, az lenne a lényeg, hogy egy egérgomb lenyomásával 12 billentyűzetet lehessen rá programozni. Max 6 ezerig szeretnék vásárolni egeret.Ezt néztem valakinek van ilyen ezzel betudok programozni 12 vagy akár több billentyűzetgombot 1 egérkattintással gigabyte gm-m6900.
Várom válaszotokat!
The easy day was yesterday!
-
[Prolixus]
addikt
Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit. Na ezek után különösen kíváncsi leszek, hogy a Maurus GX hogyan fog szuperálni, mennyi különbséget veszek észre stb. Ha beválik, rendelek még egy Maurust...
Köszi a segítséget emberek!
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Mustármag
őstag
válasz [Prolixus] #47886 üzenetére
Nem mondom, van különbség..
Az enyém 2011 ver.02 a tied 2012 ver.01 azt meg hogyan??
(#47889) TeebyKay Alul viszont P-3305-M van írva rá. az USB csatlakozó mellé.[ Szerkesztve ]
-
TeebyKay
őstag
válasz [Prolixus] #47886 üzenetére
X-710BK-P3305-K első az egér típusa, második rész a szenzor, pixart 3305. Ez a rosszabbik szenzoros új fajta a4tech egérben van.
-
[Prolixus]
addikt
válasz Mustármag #47885 üzenetére
Na, még szerencse, hogy az enyémnek nem teljesen ilyen a nyomtatott áramköre sem. LOL.
Végül szétkaptam én is. "Súly" ebben is van, szintén 18 g. A többi meg ilyen (elnézést a képek minőségéért): kép1 kép2 kép3
Mit is kell nézni?
[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
válasz TeebyKay #47881 üzenetére
Ilyen lett. Nem tudom mennyire sikerült "jól" csinálnom a jobbra-balra cibálást. De egyébként már a bajok ott kezdődnek, hogy nem tudom konkrét DPI értéket sem. Elvileg 400-as DPI-n csináltam, legalábbis neten azt írják az egér honlapján, hogy a lagalacsonyabb DPI, amivel csináltam a tesztet, az 400. De ha később változott a szenzor, akkor esetleg ez is változhatott nem? Szóval nem tudom amit most olvasok, az mennyire vonatkozik az én egeremre, ha az még tegyük fel régi szenzoros.
-
Vanir
veterán
válasz [Prolixus] #47878 üzenetére
Szedd szét, és nézd meg, hogy mi van a szenzorra írva, közben kattints pár képet és őrizd meg az utókornak.
-
dobragab
addikt
válasz [Prolixus] #47880 üzenetére
Dobj egy fényképet az aljáról
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
TeebyKay
őstag
válasz [Prolixus] #47880 üzenetére
Az összefoglaló végén van egy mousetester, azzal a dpi-t is be tudod lőni, de csinálhatsz vele egy gyors tesztet is az egérről azzal is látjuk melyikről van szó. Letöltöd, beállítod mekkora dpi-n van az egered, rányomsz a collectre majd bal gombot nyomva tartva amekkora erővel csak bírod megrántod jobbra balra, aztán plottal kiértékeled és kiválasztod a xVelocity / Time-ot. Az a kép kell nekünk.
-
[Prolixus]
addikt
válasz atidzsiforc #47879 üzenetére
Sajnos a doboza nincs már meg, az egeren meg semmilyen számsort nem látok, ami esetleg szériaszám lehet. Sem az alján, sem máshol.
DPI-t tudom mérni valamilyen programmal? Ha volt az összefoglalóban erről szó azt asszem átsiklottam.
[ Szerkesztve ]
-
atidzsiforc
őstag
válasz [Prolixus] #47878 üzenetére
pl szetszeded es elolvasod h mi van a szenzorra irva. de ha megmondod h mekkora a max dpi abbol is ki lehet saccolni. vagy ha esetleg itt vki tudja h melyik szeriaszam tartomany milyen szenzorral van szerelve.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
[Prolixus]
addikt
Sziasztok!
Először is, hálásan köszönöm az alapos összefoglalót és az egérajánlót, nagyon sokat segített, és időt spórolt meg nekem a választásban. Éppen ajánlott egeret kerestem 10k alatt fingertip fogáshoz, úgyhogy meg is rendeltem a Genius Maurus GX-et az ajánló alapján, remélem tökéletesen ki fogja elégíteni a "nem profi játékosos" igényeimet.
Jelenleg egyébként A4tech X-710BK rágcsálóm van. Anno ezt is valami összesítő review alapján vettem, 2 éve kb. Látom, hogy a "régi szenzoros" változata ennek itt is a jobb egerek között szerepel, bár már persze nem kapható újonnan. Namámost a kérdésem az lenne, hogy azt vajh hogyan tudnám kideríteni, hogy az enyém milyen szezoros?
Nem mintha elégedetlen lennék vele, bár mivel nem vagyok profi játékos meg egér szakértő sem, lehet észre sem venném a különbséget. Szóval elsősorban csak kíváncsiság, a Genius sem kifejezetten csere lesz, egyszerűen két asztali PC-t fogok használni ingázó élemód miatt, úgyhogy kellett egy második egér.
-
\/ulp
csendes tag
válasz ¤Envy¤ #47866 üzenetére
Ilyen egeret használtam két évig. Sajnos nagyon rossz, 3305DK típusú szenzort kapott, ezért gyakran néztem vele az eget játék közben. Formára is elég szerencsétlen: nagyon kicsi, így az egér hátsó felén levő kidomborodás miatt nem valami kényelmes. A kábele, bár nem harisnyázott, nagyon merev. A főgombok alatt Huano kapcsolók vannak. "Elmegy" kategória, kicsit határozottabban kattannak, mint a Newmen-em kínai Omron-jai, de nagyon "occó" hatásúak. A többi gombról inkább ne is beszéljünk. A görgő nagyon jó, szinte hangtalan, a fokozatok is jól elkülönülnek. A tömege nagyon alacsony (főleg a 18g-os súly kivétele után), a talpak faszák (2 extra szettet is adnak vele), a driver is hibátlan. Netezésre elmegy a cucc, bár pénzt nem adnék utólag érte.
(#47819) SP!T
Biztosan nagyon jó egér lehet, szívesen kipróbálnám, csak nem értem, hogy egy közösség által tervezett egérben miért nem japán Omronok vannak? Oké, spórolniuk kellett, de nem hiszem, hogy sokkal többe kerültek volna kínai társaiknál... -
dobragab
addikt
válasz LLKobe #47875 üzenetére
Nem kell vele foglalkozni. LGS mindig létrehoz magának egy virtuális device-t, gondolom a billentyűgombok emulálása miatt, azért van kettő. Az ikon meg nem érdekes, van olyan billzet, amire toaster ikont dob a Windows
[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
válasz jaffa 2843 #47872 üzenetére
Az utolsó 8 éven csak A4tech egerem volt szám szerint kettő, mindkettő ugyan az a formaterv egy az egyben. Remélem 14-nap elég lesz rá hogy eldöntsem.
-
monti0222w
addikt
Köszi, ennek örülők, de közben már megkaptam én is az enyémet és egyszerűen csak örülők, Nincs gondom a kézre állással, mert előtte is hasonló formájú egerem volt csak valamivel rövidebb, a Ninox hosszabb, de nekem szinte tökéletesen simul a tenyerembe, kezembe. Nem kell szoknom az biztos, Persze másnak lehet nem jönne be így a forma, de nincs két egyforma kéz, tartás, fogás, plusz egyebek. A gombokra rátérve én sem érzem a holtjátékot, esetleg lötyögést, elég feszes ha lehet ilyet mondani, de nem kemény a gombok kattintása idáig. Lehet úgy van ahogy Jaffa írta, hogy az első szériáknál lehetett ilyen probléma és ezt a későbbiekben javították. A többiben, meg a Jaffa tesztje a mérvadó mivel elég pontosan leírta, így nincs mit hozzá tenni, talán csak finomítani lehet egy-két ponton.
-
inf3rno
nagyúr
Tesztelem tovább a G602-t. Az jött le az eddigiek alapján, hogy rosszul fogom. A palm grip nem ehhez az egérhez való. Innen ered az is, hogy véletlenül benyomódik rajta elég gyakran a jobb oldali gomb. A fingertip grip tűnik a természetes fogásának ennél az egérnél az alacsonyabb boltozata miatt. Ez sztem tök érdekes, mert ez a fajta fogás ránézésre a kis egerekre jellemző inkább. Közben utánanéztem a Lachesis-nek is, az meg claw grip-es. Nekem a claw grip nem áll kézhez, bárhogy is próbálom, a fingertip grip elmegy a palm grip-et meg már megszoktam az mx510-mx518-g7-g400, stb egereknél, és nekem az a legkényelmesebb.
Pontosságra még nem teszteltem mouseaccel nélkül, amivel nyilván használhatatlan. Ma este rakom majd fel a Fedora 23-at, azzal már menni fog rendesen.
Kellene hozzá egérpad, hajlamos begyűjteni a hajszálakat, mocskot, aztán néha ugrál. Érdekes módon minden más egér elment eddig a fa asztalomon, csak ennek vannak ilyen problémái. Nem tudom, hogy az eltérő szenzor vagy a szokásosnál nagyobb teflon tappancsok okozzák e ezt.
A súlya az elején egy kicsit nagynak tűnik a G400-hoz képest, de nagyon hamar meg lehet szokni. Akinek ez esetleg probléma, annak javaslom, hogy súlyzózzon egy kicsit kézi súlyzóval, amíg be nem erősödik a karja. Nálam ez játékhoz egyáltalán nem kizáró ok.
Buliban hasznos! =]
-
mgm81
aktív tag
Sziasztok és Kellemes ünnepeket.
Kaptam egy Trust GXT 25 egeret, és ehhez van e megfelelő softver?
Mert én nem találok.Üdv.: mgm81
-
¤Envy¤
aktív tag
Üdv ismét.
Az A4TECH X-710MK egérről mik az itteni vélemények?
-
norby91
tag
válasz dobragab #47862 üzenetére
talán ez lehet a szállitási info
Nem vagyok benne biztos, nem vagyok jártas annyira ezeken az oldalon, de én ezt találtam.
-
dobragab
addikt
Nekem 1200 Ft-os ebayes 3.0-s. Az első olyan, amit rendeltem, hibás volt, visszautalták, a második teljesen jó
Az USB 3.0 root hub min. 900 mA-t tud leadni, ezért úgy 9 egeret is ráköthetsz a gépre
-
Zebu
addikt
válasz jaffa 2843 #47852 üzenetére
Kösz, Mit szenvedtem itt vele
-
Zebu
addikt
Proteus Core mellett mi az a mágnes ami a dobozban volt? Van valami funkciója?
-
TeebyKay
őstag
Srácok és Lányok, Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket Mindenkinek Az egerekben gazdag új évet elsütésére még várnom kell egy hetet
-
.DLL
veterán
Köszönöm a topik és a lakók segítségét, kérdeznem sem kellett. Köszi mégegyszer a sok infót, és kellemes ünnepeket mindenkinek!
(P.H.)
-
addikt
válasz monti0222w #47834 üzenetére
Semmi problémát nem fedeztem fel. Talán kicsit nagy a LOD, de ráraktam a plusz talpakat, amiket adtak mellé. Így már olyasmi, mint a WMO-nak.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
MmDorian
őstag
Sziaszok!
Olyan vezetés nélküli egeret keresek, ami tud kummunikálni külső(usb-s) vevő nélkül is. Amit kinéztem az az MX Master, van ehhez hasonló cucc, kicsit jobb áron ?
Fontos, hogy olyasmi formája legyen, mint az mx-nek, legyen pontos, bár gondolom ennyi pénzért ez már nem kérdés. Főleg pókerre lenne használva, játékra egyáltalán nem.Mik a lehetőségeim ?
Köszi!
-
JSaN
addikt
A regi beallitasokra mar nem emlekszem, a fenti ajanloban levo erteket vettem figyelembe: De igazad van kicsit sok az 1800, tul sokat megy kis mozdulatra, igy 800 es 1800 kozt ki kiserleteztem egy 1100dpi-t ami most nagyon fekszik, igy ezen hasznalom.
PhenomHUN: Fogalmam sincs, egyelore megtartom tartalek cuccnak (mivel ez full eredeti), teljessen rendben van a cucc leszamitva azt a 2 dolgot hogy: elszakadt a felso resz (vissza forrasztanam de most se idom se turelmem) a masik nagyobbik baj hogy a bal es jobb gomb alja/belsejeben levo kis pockok amik kozvetlen nyomjak a mikrokapcsolot azok letortek mikor szetbarmoltam. Csak burkolat csere segit szerintem, kesobb meg meglatom hogy megeri e csak burkolatot venni es megcsinalni, vagy marad takasta12tol 10k hufert teljes.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
steve1021
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene egeret szeretnék venni és ebben kellene egy két hasznos infó.
Szóval nézegetem az egereket és ezeket találtam ami az elvárásaimnak megfelel.
1 Genius Ammox X1-400
2 Tracer Recon TRAMYS43270
3 SHARKOON SHARK Force
4 IBOX Ghost
Ezek közül szerintetek melyik a legjobb választás.Illetve ti mit tudnátok ajánlani keret amit rá tudnék szánni max 7-8 ezer Ft.Főleg FSP játékokkal játszok.Előzőleg egy A4TECH Bloody Gamming V5 volt ,de nagyon nem vagyok vele megelégedve nagyon pontatlan.Segítséget előre is köszönöm!A chiliszósz nem más, mint határozott fellépésű ketchup
-
inf3rno
nagyúr
Nekem nem tetszik a G602. Túl lapos a háta, a szokásosnál jobban be kell görbítenem rajta a hüvelykujjam, hogy stabil legyen a fogása. Így viszont kényelmetlen a G400-hoz képest. Az oldalsó gombok is zavaróak, mert hozzájuk érek a hüvelykujjammal. Véletlenül benyomni tényleg nem lehet őket, egyszerűen csak zavaró, hogy ott vannak. Ez gondolom megszokható. A stabilitáson is ront a formája a fentiek miatt, mert nem tudom úgy fogni, ahogy a többi egeremet, illetve olyan probléma is van vele, hogy túl érzékenyek a gombjai. Van, amikor húzás közben véletlenül megnyomom a jobb oldali gombot. Én egy nagyon pici súlyt szoktam rakni a gombokra is, mert úgy még stabilabban fogom, hát ennél ilyesmit nem lehet. A gumírozás tetszik. A görgője nekem elsőre szokatlan, de ennek különösebb jelentősége nincs. Pontosság terén még tesztelem, nálam windows alól ugyanúgy mouseacceles, de az ünnepek alatt felszórok majd egy linuxot, aztán megnézem azzal is. Az eddigiek alapján valószínűleg az lesz a sorsa, hogy visszaküldöm leginkább a gyengébb stabilitás és a viszonylagos kényelmetlensége miatt. Azért egy Razer Lachesis-hez képest tenyeres fogással még így is nagyságrendekkel jobb.
Buliban hasznos! =]
-
Vanir
veterán
válasz MikaVejneGI #47837 üzenetére
Semmivel nem jobbak az új kiadások, sőt...
-
Vanir
veterán
válasz MikaVejneGI #47835 üzenetére
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok!
Ma délután kihalt hon szeretett Razer Deatadder-em. Váltására tudtok ajánlani alternatívat?
Tenyeres fogasra,min 5 programozható gomb,szövet padon használatra?
Új Razer vásárlása egyenlőre ,az ára miatt gondolkodás tárgyát képezi.Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
addikt
Na kipróbáltam az Aurora-t. Nekem nincs a gomb kotyogás szerencsére ami jaffa tesztjében van, szóval úgy néz ki ez csak egyedi volt, vagy javították. Viszont MX300-assal szinte teljesen azonos a méret egymás mellé rakva, mégis görcsösen fogom, míg az MX300-at nem. Remélem megszokom.
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Az előző választásom a Roccat Kone Pure Military-lett(volna) de meghiúsult, sajnos még most sem tudok ráfordítani ekkora összeget és muszáj lenne lecserélnem az egeremet.
Előzményekben leírtakat módosítanám annyival hogy elég a 3 gomb.
Szóval milyen egeret ajánlanátok az előzményekben leírtak alapján 16-18E környékén? -
JSaN
addikt
Hi ho, uj fejlemeny nalam hogy kar volt meg vennem a gigabyte m6800 egeret, na nem mintha baj lenne vele. Csak kibirtam volna azt a par napot, ugyanis amit takastatol rendeltem deathadder egeret dec15en keso ejjel, az ma reggel a helyi postasom mar nyomta is a kezembe. Rendelestol kezhezvetelig kerek 7 nap, meg is lepodtem igy karacsony elott kozvetlen. Az eger jelentem fasza eredeti, hianyzot mar a fogasa nagyon, most 500z es 1800dpin van, igy jo? kollekciom
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
inf3rno
nagyúr
Közben hozzám megérkezett a G602, nem sokára kipróbálom, aztán később írok a tapasztalataimról. Kíváncsi vagyok, meg hulla fáradt is, úgyhogy nem ma lesz a napja. :-)
Kellemes Ünnepeket!
Buliban hasznos! =]
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
szereztem egy 50%-os kupon EVGA Torq egerekre. ennyiért szerintem vennék egyet, ahogy néztem, nincs túl sok ellenjavallat. melyiket választanátok? X3, X5 vagy X5L? van komoly különbség? ha nincs, akkor a legolcsóbbat venném, bár a fehér X5 tetszik a legjobban. az X5L-ben Avagoo 9800 van, ez megy a Pixart 3988 ellen a sima X5-ben.
köszi előre is
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
addikt
Megérkezett a Ninox Aurora az Amazon-ról. Már csak haza kellene érnem. Mákom volt, hogy 13-án rendelt cucc megjött.
-
Oqaaay
csendes újonc
Sziasztok hamarosan szeretnék venni egy új egeret, max 5k szánnék rá, általános felhasználás, netezés stb.
és játékra .
A kérdésem még az lenne, hogy milyenek a vezeték nélküli egerek lehet velük játszani, mennyi időnként kell tölteni?
Előre is köszi. -
-
Revesz
aktív tag
Az új Zowie egerek mikor fognak érkezni? Már tűkön ülve várom xD
-
sejt
tag
Üdvi
Megnéztem az 1.4-es programot. Próbáltam úgy csinálni ahogy írtad a következő eredmény született.
A teszt alany egy Logitech G300s. A beállítások szerint 1000 Dpi (ezt írja a program) és 500 Hz (erre jelentési gyakoriságot ír.
A rángatással született kép , oda-vissza és húzással.Nektek lehet, hogy mondanak ezek a képek valamit, ha mást nem azt, hogy ezt az egeret nem ajánljátok továbbra sem senkinek .
Amúgy nem annyira rossz ez az egér, azt hiszem 1 hetes használat után meg tudom szokni, a játékhoz amihez vettem.
Ha valamit nem jól csináltam a tesztbe, akkor ha érdekkel valakit írja le és megpróbálom másképp csinálni.Guild Wars 2 Desolation
-
Joe.36
addikt
válasz dobragab #47807 üzenetére
Ha megkérlek röviden leírnád mi a lényeges különbség a 2 egér között, és ha belefér azt hogy mivel jobbak ezek a régi öreg MX 1000 nél ? Előre is köszönöm
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Abysmal
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis technikai segítséget szeretnék kérni a deathadderemmel kapcsolatban. Mióta a legacy drivert használom a synapse helyett, azóta egy ilyen hibát produkál. Ez azzal jár, hogy amíg elsötétedik, addig nem működik az egér (lecsatlakozó hangot nem ad a windows). A videóban legörgetve nem kapott a srác használható megoldást, a processz kilövése pedig kék halált eredményez nálam pár percen belül, de ahogy olvastam a kommenteket sokan mások is így jártak. A driver újratelepítés megvolt, nem segített, gép újraindítás egy ideig segít, de aztán megint rákezd. 3.05-ös verziójú a legacy driver amúgy.
Az alap windows driverrel nem csinál ilyet, de a configjaimat használni is szeretném, ezért ha más nem segít, akkor újra synapse, de előtte gondoltam segítséget kérek tőletek. Van valakinek ötlete, hogy mit lehetne ezzel kezdeni?[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
Koszi mindenkinek aki kitoltotte, nagyok vagytok! A kerdoivhez csak annyit, hogy csak par gyors valaszra volt szuksege havernak, azert is volt ennyire hianyos, ez meg nem allamvizsgahoz kell. Megegyszer koszi sracok, nagy arcok vagytok!
Asszem mindenféleképpen!
-
Joe.36
addikt
Üdv.
Van egy öregecske Logitech MX 1000 egerem, nagyon régóta megvan de már kezd elhasználódni, a billentyűzetem is, azt megoldottam vettem egy ASUS CERBERUS GAMER billentyűzetet.
Gondoltam lecserélem az egeret is mert ez még menne is hozzá.
Jobb [ez] az egér mint az ősrégi MX 1000 egerem ? [MX1000]
Joe
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest