Új hozzászólás Aktív témák

  • adamboro

    csendes tag

    Sziasztok!

    Egeret vennék és nagyjából átolvastam az összefoglalót. Kinéztem néhány példányt és erről kérném a véleményeteket/segítségeteket.
    Azzal kezdeném, hogy vásárlás előtt kipróbálni, kézbe fogni nem tudom egyiket se, mert mozgássérültként nem tudok eljutni a megfelelő boltokba és körbenézni. Így marad ez a verzió.
    Tehát a hogyan kérdezzek:
    1. Mennyi a keret?
    2. Használtpiac, és / vagy eBay?
    3. Mire használnád az egeret?
    4. Hogyan fogod az egeret, mekkora kezed van?
    5. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
    6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)

    1. Kb max 15k-ig de inkább kevesebb
    2. Semmiképp se használt, lehetőleg itthon, de rendeltem már ebay-ről is, szóal ezzel nem lessz gond. Ezt a részt megoldom
    3. Netezésre, olykor szerkesztések, irodai jellegű munkák, néha játékok. Lényeg, hogy a nap nagy részében kézben van, így kényelmes legyen.
    4. Nagy kezem van, a hüvejkujj tövétől a középső végéig 19cm, és a fingertip gip és a claw grip a jellemző fogás technikám.
    5. Az utolsó egerem egy logitech m90 volt, elötte is egy alap rágcsáló, így ezt passzolom.
    6. Most jön a lényeg: mindenképp szimmetrikus legyen, mivel csak bal kézben tudom használni (nem kényelmi szempontból, hanem egésszségi probléma miatt). Oldalsó gomb/ok még beleférnek, de nem létszükséglet.

    Ezeket néztem ki első körben:
    -Logitech G100s
    -ROCCAT Lua
    -Razer Abyssus
    -SteelSeries - KANA V2

    kicsit magasabb árkatból (ha esetleg elkattanék :DD )
    -Zowie FK1 / FK2
    -Zowie ZA11 / ZA12 / ZA13

    Néhány kérdés: -amelyiknél van oldalsó gomb mindkét oldalon azoknál letiltható az egyik oldal? (hogy véletlenül se nyomjam be), -amelyiken van világító logó,pl abysuss ,azoknál a gép (asztali) kikapcsolt állapotában is világít vagy kikapcsol az is? (jelenleg egy átmeneti canyon egeret használok és ennek a görgője világít és nem alszik el kikapcsolás után sem)
    Egyenlőre ennyi jutott eszembe
    Köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák